Potrebujem radu-Bzucanie zosilnovaca
Pravidla fóra
Potrebujem radu-Bzucanie zosilnovaca
Zdravim...vlastnim Laney IRT 60 a stala sa mi taka vec,ze pocas skusky ,asi po hodine hrania mi znicoho nic zacala hlava dost hlasno bzucat.Kable,gitaru aj box som prezrel atam neni problem takze jedine len v hlave musi byt daco. Vedel by mi niekto poradiz ,ze asi v com by mohol byt problem??..Dakujem
Naposledy upravil(a) soulfly7 dne 21.12.2012 14:43, celkem upraveno 1 x.
Re: Potrebujem radu
Úplně první rada bude, aby sis změnil název vlákna na smysluplnější.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
Pokud jsi přesvědčený, že kabely, kytara i repro je v pořádku, tak by jsi to měl odnést do servisu nebo reklamovat. Podle toho, co píšeš to nevypadá na spálené trafa ani koncové elektronky, takže oprava by mohla být otázka pětikila (v českých), víc ti asi bez otevření té bedny neporadíme a pokud nejsi elektrikář tak to neotvírej, lampa tě může zabít...
Jasne ja to otvarat nechcem ani..a nemze este byt chyba v poistke?..este som neskusal vymenit ale rozmyslam na tym
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrebujem radu-Bzucanie zosilnovaca
Ano, ano. To bude ono. Vtipní kamarádi z kapely Ti do pojistkového puzdra strčili čmeláka a tím uprostřed zkoušky, než jsi dopil lahváče, způsobily Bzucanie. Vyměň ho! A zase budeš šťastný....soulfly7 píše:Jasne ja to otvarat nechcem ani..a nemze este byt chyba v poistke?..este som neskusal vymenit ale rozmyslam na tym