Taylor 114CE
Pravidla fóra
Taylor 114CE
Mam moznost kupit od kamarata Taylor 114ce za 12 000 czk ma ju len 7 mesiacov. Povodne som chcel 214ce, ale ta je 2x krat drahsia... co myslite oplati sa to ? ked nova stoja 23 000 v kytarach
Taylor 412ce LTD (rosewood), Taylor 114ce, Fernandes Revolver Pro 81/85, Landscape SPT-CST/F Custom
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Taylor 114CE
Za 12k je to slušná koupě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Bol som si ju pozriet...
a po pozreti som si vsimol ze na prvych 4 prazcoch sa krk ohyba smerom hore (ked sa pozeram z boku) nie je to ovela
tiez som si vsimol ze zadna doska je nejaka oblejsia nie je uplne rovna.... proste je obla
zda sa mi to cudne...
a po pozreti som si vsimol ze na prvych 4 prazcoch sa krk ohyba smerom hore (ked sa pozeram z boku) nie je to ovela
tiez som si vsimol ze zadna doska je nejaka oblejsia nie je uplne rovna.... proste je obla
zda sa mi to cudne...
Taylor 412ce LTD (rosewood), Taylor 114ce, Fernandes Revolver Pro 81/85, Landscape SPT-CST/F Custom
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna tohle bych řekl není žádnej větší problém.
Prohnutí krku se dá upravit, krk navíc musí bejt trochu "do luku" kvůli oscilaci strun.
A zadní deska je snad vždycky trochu "vypouklá", ne?
Prohnutí krku se dá upravit, krk navíc musí bejt trochu "do luku" kvůli oscilaci strun.
A zadní deska je snad vždycky trochu "vypouklá", ne?
tak... vlastnim jednu spanielku a tam je ten krk tiez trosku ohnuty, ale co sa tyka zadnej dosky tak je rovna
taktiez hmatnik je trosku zosuchany... hranim to asi nebude pretoze strunou sa nikdy nedotknem dreva...
ze vraj je to od vyroby ale to mi az tak nevadi
taktiez hmatnik je trosku zosuchany... hranim to asi nebude pretoze strunou sa nikdy nedotknem dreva...
ze vraj je to od vyroby ale to mi az tak nevadi
- ...EDGE...
Vsechno normalka, u toho krku teda pokud to neni moc.kulidone píše:Bol som si ju pozriet...
zda sa mi to cudne...
jasne, kazda zadna doska je vypukla. jedine mozno spanielky a orchestra modely su rovne, ale nie som si isty. s tym krkom tazko povedat ci je to nejaky defekt alebo nastavenie vystuzenia. sa mi pri tayloroch nechce verit ze by to bola vada