Zvonění strun u kobylky
Pravidla fóra
Zvonění strun u kobylky
Mám malý problém se zvoněním strun... Když do struny víc udeřim, zní normálně, ale do toho jde eště takový jiný drnčení, který jde odněkud od kobylky... Struny už mam dýl a dělají to poslední asi měsíc (o prázdninách jsem nehrál tolik), tak je možný, že to je strunama, ale nevim, co by to mohlo dělat. Týká se to spodních strun (E, H, G).
Asi to budou tyšroubky...něco podobného sem i děje u kaustiky co máme doma..a jinak ty struyn co co píšeš nejsou spodní ale horní 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Ne, opravdu se jim tak říká - od spodního E přes A D G B(H) až po horní E. Čili se to bere podle tónů. Je to stejné jako když se pohybuješ rukou po krku kytary směrem nahoru, tak se myslí k tělu kytary(od nižších tónů k vyšším) a naopak směr dolů je po krku od těla.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Jo, diskutovat se o tom nedá...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
V pohoděGwidion píše:OK, vzdávam se
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
mě se někdy stane úplně to samé
hraju a tón zní, načež se do toho přimíchá zvuk který tam vůbec nepatří....pokud je to ono tak moje řešení je:1:polož si kytaru na kolena 2:zatlač dlaněma na kobylku, ale fakt fest, jakoby si to chtěl promáčknout 3:drnkni znova
tohle řešení mi poradil učitel a fakt to funguje