FENDER Rumble 350
Pravidla fóra
FENDER Rumble 350
Zdravím všechny basáky.
Potřebuju se zeptat jestli je moudré koupit tohle kombo.
http://kytary.cz/fender-rumble-350/HN109822/
Díky za odpovědi.
Potřebuju se zeptat jestli je moudré koupit tohle kombo.
http://kytary.cz/fender-rumble-350/HN109822/
Díky za odpovědi.
Re: FENDER Rumble 350
Neni to moudre.Walther píše: Potřebuju se zeptat jestli je moudré koupit tohle kombo.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Mohl bys to prosím trochu rozvést? V čem byly problémy?
Je to děsnej krám. Tečka.Walther píše:Mohl bys to prosím trochu rozvést? V čem byly problémy?
K tomu fakt neni nic víc co říct.
Ja odpovedel schvalne takhle strucne, aby to byla odpoved na tvou otazkuWalther píše:Mohl bys to prosím trochu rozvést? V čem byly problémy?
Zkus si o Rumble neco precist co uz tu je napsano. Nema cenu psat porad stejne veci dokola
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tak jsem to zkusil a nenašel jsem nic duchaplného. Tak mě prosím dejte odkaz kde se toho o tom kombu dovím víc.KIWI píše:Ja odpovedel schvalne takhle strucne, aby to byla odpoved na tvou otazkuWalther píše:Mohl bys to prosím trochu rozvést? V čem byly problémy?
Zkus si o Rumble neco precist co uz tu je napsano. Nema cenu psat porad stejne veci dokola
Víš co? Zajeď si do prodejny a zkus si na něj zahrát. Jestli od toho neutečeš hned a budeš se ještě snažit kroutit knoflíkama a nakroutit si nějaký dobrý zvuk, tak to brzo vzdáš a utečeš stejně.Walther píše:Tak jsem to zkusil a nenašel jsem nic duchaplného. Tak mě prosím dejte odkaz kde se toho o tom kombu dovím víc.KIWI píše:Ja odpovedel schvalne takhle strucne, aby to byla odpoved na tvou otazkuWalther píše:Mohl bys to prosím trochu rozvést? V čem byly problémy?
Je zajimavé jak se tady odpovídá hned jednou ranou.Není to moudré...........je to krám a tečka
z toho já snad seru brikety .........blablabla atd.Co třeba rozvést proč co a jak? charakter vlastnosti.A ne hned to odepsat a je možné že ste to třeba ani neslyšely.Koulím očima nad touto politikou 
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
já bych se zeptal na jakej styl a jestli se nebrání bazaru pokud ještě nemá zkušenosti s výběrem aparátu podle svýho gusta a trošku mu s tím poradit.Tento styl komunikace je fakt "cože potřebuješ??? jooo tamto.....je to krám a teď už mě neotravuj" když vás to pánové nebaví tak to nedělejte jednoduchý ne?
Já na to hrál a fakt nevím, co bych k tomu říkal. Ten zvuk byl příšerný, snad se ani nedá popsat jeho podstata. Snažil jsem se měnit basu, jestli to neni basou, kroutit s knobama, ale pořád to byla hrůza. Prostě k tomu není nic víc co říct.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
permoon: já myslím že kluci se ho snažili dokopat k tomu aby si to vyhledal. přeci jenom se o tom tady něco už napsalo.
třeba první co jsem našel
post563289.html?hilit=fender%20rumble#p563289
třeba první co jsem našel
post563289.html?hilit=fender%20rumble#p563289
No jelikoz vim, ze jsem tu nekolikrat uz psal na tema Fender Rumble a zkusenosti s tema malyma i temahle strednima kombama na podia, tak vim ze to tu je, takze staci hledatpermooon píše:Je zajimavé jak se tady odpovídá hned jednou ranou.Není to moudré...........je to krám a tečkaz toho já snad seru brikety .........blablabla atd.Co třeba rozvést proč co a jak? charakter vlastnosti.A ne hned to odepsat a je možné že ste to třeba ani neslyšely.Koulím očima nad touto politikou
ok stačí odpovědět "řešilo se to tu" popř. mu nahodit odkaz kde se to dá najít.
Ono záleží co je pro koho příšerný.Někdo žere knedle druhej zase bramboryDurin píše:Já na to hrál a fakt nevím, co bych k tomu říkal. Ten zvuk byl příšerný, snad se ani nedá popsat jeho podstata. Snažil jsem se měnit basu, jestli to neni basou, kroutit s knobama, ale pořád to byla hrůza. Prostě k tomu není nic víc co říct.
No mas opacnou zkusenost s Fender Rumble?permooon píše:Ono záleží co je pro koho příšerný.Někdo žere knedle druhej zase bramboryDurin píše:Já na to hrál a fakt nevím, co bych k tomu říkal. Ten zvuk byl příšerný, snad se ani nedá popsat jeho podstata. Snažil jsem se měnit basu, jestli to neni basou, kroutit s knobama, ale pořád to byla hrůza. Prostě k tomu není nic víc co říct.
No tak ja myslim, ze prvni co by clovek mel udelat je zkusit to najit a ne doufat, ze si tu praci da nekdo jine (coz nerikam ze takhle to myslel Walther). Navic tema Fender Rumble je o par radek niz. Ale dost uz o tom, naprosto juzles offtopic.permooon píše:ok stačí odpovědět "řešilo se to tu" popř. mu nahodit odkaz kde se to dá najít.
nemám s ním zkušenosti ovšem co se nelíbí vám neznamená že se to nebude sedět i jemu
Ale hov*a nežere nikdo...permooon píše:Ono záleží co je pro koho příšerný.Někdo žere knedle druhej zase bramboryDurin píše:Já na to hrál a fakt nevím, co bych k tomu říkal. Ten zvuk byl příšerný, snad se ani nedá popsat jeho podstata. Snažil jsem se měnit basu, jestli to neni basou, kroutit s knobama, ale pořád to byla hrůza. Prostě k tomu není nic víc co říct.
neznamená že když se ti něco nelíbí že se to nelíbí i jinému.Jestli myslíš že to není pravda tak jsi nejspíš spal pod hodinama
Já zase třeba z určitý zásady od určitý doby nekoupím Fendera 
Já samozřejmě chápu, že každý má svůj šálek kávy a co se nelíbí mně, může se líbit někomu jinému.
Ale tady mluvíme o naprostém propadáku, který prostě není dobrý, asi jako Stagg baskytary.
Ale tady mluvíme o naprostém propadáku, který prostě není dobrý, asi jako Stagg baskytary.
No tak v tom pripade je na nic ptat se na nazory nekoho jinyho nepermooon píše:nemám s ním zkušenosti ovšem co se nelíbí vám neznamená že se to nebude sedět i jemu