Chtel bych pozadat o radu zdejsi mudrce s vybranim krabicky.
Par mesicu zpet, sem si poridil Metal Muff, zajimava vec. Ale po delsi dobe zjistuji ze to neni ono. Zvuk me prijde az moc chemicky a tak nejak pokukuju po necem co by me vice vyhovovalo.
Hraji pres Marshall JCM900 a dokrmoval jsem prave Metal Mufem, posledni dobou uz, ale MF nepouzivam a proste vytocim na hlave gain doprava! Zvuk se mi libi x) ma barvu a i charakter navic mam snimace od EMG takze je hodne agresivni. Jenze stejne mi nesedi uplne dokonale, nemuzu po tom chtit high gain zvuk jako napriklad pouzivaji corove kapely. Po krabičce bych chtel, aby mi zhutnela tlumeni. Ktere opravdu vyuzivam hojne. Mam rad takovou trosku tu motorovou pilu jako treba umi Boss ML-2, ale najednou z niceho nic prestal fungovat a oprava pry nema cenu. A opravdu si nekoupim novou krabu od Bosse to radsi uz investuju treba od Blackstaru. Takze po krabicce vyzaduji High gain zvuk s hutnym tlumenim a moznosti menit charakter zvuku(basy, stredy, vysky...atd) a pro srovnani je to tedy hlava Marshall JCM900+Harely Benton s 2x celestion vintage 30, kytara od ESP-LTD osazena EMG 81. Moje hobby je Metal (Thrash, Death, Core, Melodic, a ruzne kombinace)
Dekuji za pripadnou odpoved. A vsem preji hezke a klidne svatky