AKG Perception 120, jakou zvukovku?

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
agres

AKG Perception 120, jakou zvukovku?

Příspěvek od agres »

Ahoj, mám doma mikrofon AKG Perception 120. Potřeboval bych poradit jakou zvukovku k tomu, v co nejnižší možné ceně. Pokud máte nějakou radu, sem s ní.

PS: Díval jsem se na tento mix http://www.a-znastroje.cz/?node=0&akce= ... rmaselect= jenže to je asi blbost bez zvukovky/zesilovače a ještě toto http://kytary.cz/lexicon-alpha/HN089202/, co myslíte?

Dík za odpovědi :)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: AKG Perception 120, jakou zvukovku?

Příspěvek od pupack »

Potřebuješ zvukovku s phantom napájením pro kondenzátorový mikrofon. Čili z těch nejlevnějších co mají phantom po zběžném kouknutí třeba tato http://kytary.cz/m-audio-fast-track/HN107849/ (Pokud ti bude stačit jeden mikrofonní vstup i do budoucna..)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jak jsem psal, musí to mít phantom napájení pro Tvůj mikrofon (Máš kondenzátorový). Toto ho nemá. Má ho jen to M-audio z těch kolem 2k.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

mozna, ze to (ten Art) fantoma ma ... ale stejne bych dal prednost nejakemu modernejsimu zarizeni (i kdyz pouzitelne by to asi melo byt). a aby to taky melo nejake vlastni drivery.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Paris píše:mozna, ze to (ten Art) fantoma ma ... ale stejne bych dal prednost nejakemu modernejsimu zarizeni (i kdyz pouzitelne by to asi melo byt). a aby to taky melo nejake vlastni drivery.
jo už koukám na web výrobce a opravdu to phantom má, takže se omlouvám (na kytarách jsem na obrázku neviděl phantom) použít se to dá. O ovladačích jsem bohužel zmínku nenašel. Takže bych stejně radši volil něco "víc profláknutého" s vlastním ASIO driverem.
agres

Příspěvek od agres »

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Mě přijde že pořád hledáš co nejhorší varianty :lol: z extremě levných zvukovek bych bral jedině M-audio, Focusrite. Obloukem bych se vyhnul všemu na čem je nápis Behringer.
Ten Fasttrack by pro Tebe byl nej, si myslím. Funguje, má ovladače a jsou k tomu Pro Tools zdarma (lehká verze)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Jo - na entry-level bych doporučoval šahat do M-audio, Presonus, Focusrite (například).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“