Jens Ludwig píše:takže začneš tím, že na bedně bass a treble nastavíš na 0 - tj. 12-hodin = rafičkou nahoru... z Mixu půjdeš kabelem 6,3 TRS->XLRM do zdířky druhé zhora - vedle Cinch vstupů. z pultu půjdeš z MAIN OUT (je jedno jestli L nebo R)
ta první zdířka (jestli se nepletu - není vidět popis kuli blesku) má mikrofonní citlivost - tam by šlo bodnout mikrofon přímo, ale rozhodně ne pult...
DĚKUJU MOC!!!! Konečně to jede, jak má ! Už jde slyšet ten výkon, co ta bedna dokáže

. Chtěl bych se ještě zeptat, koupil jsem si bezdrátový odposlech in ear a zjistil jsem, že to nejde ani do tohoto mixu zapojit, je to pravda? Jsem z toho zoufalý, mix nepatřil zrovna mezi nejlevnější

. Když odposlech připojím do CTRL ROOM OUT, tak mi to vysílá signál, ale vše je na jedné rovině se zvukem, nemůžu si navolit více zpěvů, více hudby. Nevíš jak si to navolit? Případně jiné rady?
Ještě poslední otázka... Mikrofon mi strašně vazbí, nevíš čím to může být? Podotknu, že mám rádši, když mikrofon je citlivý a snímá "trochu víc". Děkuji.