zkušenost - STAGG FatStratocaster Serie730

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
indy66
Kontaktovat uživatele:

zkušenost - STAGG FatStratocaster Serie730

Příspěvek od indy66 »

zdravim, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s touto kytarou bo nějakou takovou podobnou, zajímaly by mě kdyžtak nějaký nedostatky - avšak za tu cenu je celkem chápu,takže si zase moc nevymejšlejte :D :D :D :D,přeci jenom jsem jen začátečník a ještě k tomu chudej :D (nejhorší kombinace)...díky moc za pomoc
PS: samozřejmně jsem četl tu celou velkou zprávu pro začátečníky na začátku jak postupovat při výběru...jen se tedy ptám konkrétně :)

STAGG - Fat Stratocaster - Serie - 730
info :

Tělo: masiv olše
• Krk: javor
• Hmatník: palisandr
• Počet pražců: 21
• Menzura: 648 mm
• Snímače s širokými pólovými nástavci: 2x single + 1x HB
• Ovládání 1x Volume, 2x Tone
• Přepínač: 5-polohový
• Tremolo typu Strat
• Mechanika: die-cast
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Neber tremolo a kup něco pořádnýho z bazaru...toť moje rada :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Boom!

Příspěvek od Boom! »

no jde taky o to co budes hrat atd... nicmene mi tam docela vadi to stagg :P zatim jsem potkal dva straty od stagu a oba sly jeste behem tech 50dnu zpatky do obchodu :X
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

no co budu hrát, já bych to chtěl hlavně asi kvůli nějakejm těm měkkčím stylům trochu nějaký riffy z blues...jinak samozřejmně bych se nechtěl vyhybat rocku.Asi by to nebylo příliš na metal atd.- Prostě takovej ten zlatej střed na kterym (v této cenové hladině) jde aspon trochu zahrát ''všechno''...asi tak no - hlavně se mi u ní líbí ten tvar a chci tam mít ty dva singly a jeden humbucker
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Hmmm STAGG mi už leze krkem :evil: :evil: :evil: píšeš že chceš strata tak bych řekl že nej volba za min. peněz bude Squier :wink: a s tím rockem to by mohla přijít vhod verze H-S-S (tj. humbucker u kobylky a zbyte singly)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

tak pravda on squieru nevypadají kytary vůbec špatně, jen se mi zdá,že např. na serveru kytary.cz mají malý výběr kytar s H-S-S což je škoda, ale jako je jich tam několik ale moc ne...jinak jen taková rejpavá otázka co mají všichni proti STAGGu? :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

indy66 píše:tak pravda on squieru nevypadají kytary vůbec špatně, jen se mi zdá,že např. na serveru kytary.cz mají malý výběr kytar s H-S-S což je škoda, ale jako je jich tam několik ale moc ne...jinak jen taková rejpavá otázka co mají všichni proti STAGGu? :D
Bývají to v převaze hodně nekvalitní "kytary" a mě osobně se ani ty tvary nelíbí :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

aha...no a kdyby's chtěl poradit nějakou kytaru tak do 6 - 7 tisíc...tak jaká by to asi byla? :)
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

pokud strat, tak Squier Fat Strat Standard. treba:
http://eshop.kytary.cz/squier-by-fender ... 38:0:0:2:0
nebo treba nejaky Fokus. mozna by byl lepsi Telecaster. protoze nema tremolo.
Naposledy upravil(a) framikoin dne 9.12.2007 19:21, celkem upraveno 1 x.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

indy66 píše:aha...no a kdyby's chtěl poradit nějakou kytaru tak do 6 - 7 tisíc...tak jaká by to asi byla? :)
Kdybych já chtěl??? myslím že si myslel kdybys ty chtěl poradit...no :)

Fokus, BaCH, možná i Epiphone ale v poslední době se mi moc nezdají a hlavně Squier.

Jan Kaplický 1937 - 2009
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

na bach sem dneska koukal :) moc pěkný kytary..... kytary si vyrábí přímo oni nebo ne ?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

kuba182 píše:na bach sem dneska koukal :) moc pěkný kytary..... kytary si vyrábí přímo oni nebo ne ?
Jo, jo :wink: u nich v prodejně/výrobně to krásně voní dřevem :)

Jan Kaplický 1937 - 2009
majkie

Příspěvek od majkie »

z vlastni zkusenosti muzu doporucit spise dobre vybrany stagg (ale ne ty uplne nejlevnesi preklizkove stagg-straty, az ty o neco drazsi co uz pusobi dojmem masivu) nez nejlevnejsi produkce firem squier a epiphone...
nas kytarista hraje na toho s402 s humbuckerem a ta kytara funguje - neladi to dokonale ale nejsou s tim problemy a i s tim vintage tremolem si zaradi :)
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

kamarád má stagg ten dražší za 4500 a je s nim uplně spokojenej..... jednou ho dával seřizovat a nechce se ho pořád zbavit a to má i sg od epiphonu za 10 000 a má radši toho stagge jenže stagg je podle mě prostě kus od kusu
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

kuba182 píše:kamarád má stagg ten dražší za 4500 a je s nim uplně spokojenej..... jednou ho dával seřizovat a nechce se ho pořád zbavit a to má i sg od epiphonu za 10 000 a má radši toho stagge jenže stagg je podle mě prostě kus od kusu
kus od kusu je do 20 K je asi všechno :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“