Jo tak to je možné. To je takový ten syndrom červeného tlačítka nebo jak to nazvat Když svítí "Rec", tak se hned hraje jinak
Snažil jsem se to zahrát bez větších chyb, a tak se to taky na něčem musí podepsat
Díky za odezvu.
natočil jsem malou ukázku aparátu od Pavla Horkého. Je to točené na tisiciletý foťák a je to spíš audio než video. Kytara je v dropD, protože jsem si tu poslechl ukázku od tele.koma /btw výborné/ a tak jsem si po 100 rokoch přeladil, no a podle toho vypadá i to hraní
Tvoje hra se mi teda mistama znacne nelibila a ani k temu zvuku ti presprilis nereknu, protoze tomu nerozumim a prijde mi znacne zkresleny fotakem a mistnosti.
(ale porad lepsi, nez co jsem schopen dokupy dat ja )
bubuci: tak je pravda, že zvuk z foťáku nemá úplně tu nejvyšší vypovídající hodnotu, ale i tak to mým uším zní pěkně. Ten feedback a flažolety co ti hází ten apec (potažmo ty) zní vážně hodně dobře
bubuci: není to tak zlé jak píše SUK, ale je to malinko zmatečné jak píše SUK Je tam nějakej Ozzy heh, a pak klasické sezení u kytary, kdy člověk hraje a hraje a aniž by to dávalo smysl, je spokojenej
Tak jsem taky něco po delší době nahrál. Je to teda jenom zvuk tak doufám že to nevadí a místy jsem se uprostřed trošku zamotal a už se mi to nechtělo přehrávat.
Je to taková improvizačka. Dvě stopy - každá z fleku nahraná, tak mě prosím nekamenujte
Hegrik píše:Tak jsem taky něco po delší době nahrál. Je to teda jenom zvuk tak doufám že to nevadí a místy jsem se uprostřed trošku zamotal a už se mi to nechtělo přehrávat.
Je to taková improvizačka. Dvě stopy - každá z fleku nahraná, tak mě prosím nekamenujte
HEHE tak to je mazec, správně ujetý včetně toho obrázku paráda
tele.kom píše:Porcupine Tree, Shallow a můj novej PodXT
Hezký, hezký. Pěkně se to poslouchá
Hegrik píše:Tak jsem taky něco po delší době nahrál. Je to teda jenom zvuk tak doufám že to nevadí a místy jsem se uprostřed trošku zamotal a už se mi to nechtělo přehrávat.
No, řekl bych, že to docela odpovídá tvému popisu, přijde mi to docela zmatené, těžko se mi v tom hledá nějaká melodie. Ale možná to je záměr
Naposledy upravil(a) switchfoot dne 29.12.2012 16:17, celkem upraveno 1 x.
Nějak se ti ty stopy "bijou", a chybí tomu výšky.. Přes co si to nahrával?
https://soundcloud.com/bazdesh/djamcoustic
Improvizace na téma Jak dojebat zvuk akustiky .. (sólo mi tam zaniklo, ale s tím asi nic neudělám, bylo to dělaný přes looper v GR5.)
A kdyžtak si stáhněte hlasitost, je to možná trochu moc nahlas..
díyk za názory. je to tam tak uprostřed divný. jsem chtěl opravdu to nahrát jenom tak jak to padlo poprvé a když bych to nahrál znovu tak by to bylo už jiný. jinak je to nahraný přes integrovanou zvukovku kabelem.
Improvizace na téma Jak dojebat zvuk akustiky .. (sólo mi tam zaniklo, ale s tím asi nic neudělám, bylo to dělaný přes looper v GR5.)
Tak tohle sem si vychutnával, dobrá práce. Nevim, který sólo myslíš, nějaký sem tam slyšel docela zřetelně Možná je to až moc dlouhý a takový opakující se, no ale to je tak nějak úděl looper věcí...
Napadla mě během dneška...kolo, kolo, koloběžka No to zrovna ne, ale - co zkusit nějakou národní spolupráci ? Něco ve smyslu jeden nahraje stopu - pošle dál - druhý, třetí...atd. jak to půjde. Jen tak z prdele, prostě přidávat další a další nástroje do nějakýho jamu.....blbý ?
Hmm tak tady bych si uměl představit Paradise Lost zpěv...to sólo mi nějak neštymuje, mělo by být lyrické a hlavně tam slyším občas kostrbatý přechod. Ale potenciál by to mělo, dala by se z toho udělat v pohodě pecka
Přes looper v GuitarRigu bez Midi ovladače (musím klikat všechno ručně ) toho nějak moc najednou neudělám, vždycky mi trvá tak 2 minuty než "postavím" ten základ..
Paradise Lost neznám, ale sám bych do toho asi zpěv nepřidával.. Je to prostě jenom jedno téma, na který jsem naházel pár "sólo" nápadů .. Kterej přechod je kostrbatej?
Dobré to je Zajímavé, oddechové.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Přes looper v GuitarRigu bez Midi ovladače (musím klikat všechno ručně ) toho nějak moc najednou neudělám, vždycky mi trvá tak 2 minuty než "postavím" ten základ..
Paradise Lost neznám, ale sám bych do toho asi zpěv nepřidával.. Je to prostě jenom jedno téma, na který jsem naházel pár "sólo" nápadů .. Kterej přechod je kostrbatej?
2:24 3:01 tam ses dokonce netrefil do pultonu....ale o to nejde. Spíš jsem měl na mysli, že to sólo samotné mi prostě tématicky nesedí do podkladu ani tempem a hlavně skladbou tónů. Což je v pořádku, protože každej máme jiné představy a proto je hudba různorodá a bohatá