FRAMUS COBRA
Pravidla fóra
Re: FRAMUS COBRA
Osobne jsem na ni nehral ale slysel jsem ji hodne zblizka a tak ti snad trochu helpne kdyz ti reknu ze to hralo skvele..Cistej a crunch kanaly nevim ale lead je pekne huste nasycenej,neco mezi Mesa a Engl.....Na bazaru tady jedna provokovala asi za 31 tis az jsem zacal koumat ze do ni skocim nebo aspon zajedu vyzkouset ale to uz je nejakej patek....
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Uz asi dva roky mam tenhle aparat. Pouzivam k tomu bednu Framus Dragon. Musim rict, ze je to bomba. Zvuk je hodne stavnatej a ostrej. Kazdej, komu jsem to na konciku pujcil, byl z toho nadseny. DOPORUCUJI
A je tam zase za 30000,-...... 
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Mas jeste tu Cobru?...Poridil jsem Dragona a chtel bych je porovnat....Pro sychr SZ poslana....mrgore píše:Uz asi dva roky mam tenhle aparat. Pouzivam k tomu bednu Framus Dragon. Musim rict, ze je to bomba. Zvuk je hodne stavnatej a ostrej. Kazdej, komu jsem to na konciku pujcil, byl z toho nadseny. DOPORUCUJI
Drz se Dragona! Sice cervene nesviti, ale je to dobry aparat.wolf píše:Poridil jsem Dragona a chtel bych je porovnat
Cobra je jenom Dragon upraveny pro amaterske metalisty (Ledky, kovova mriz, uchylny EQ kterym se daleko jednoduseji da zvuk zkazit nez nastavit, a hlavne megascoooooooop ficura pro hluche bedroom heroes, kdyby na neho chvilicku nehrali KSE, tak po nem nestekne ani pes)
Cimz nerikam ze z neho nejde dostat dobry sound, akorat je to mnohem slozitejsi nez z normalniho aparatu (jako je napr. Dragon
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
To jo ja jsem s nim spokojenej ale chci ho slyset na vlastni usi...Dragon i Cobra maj stejny streva a akorat na EQ tone stacku maj odlisnejch jen par soucastek takze neni problem udelat par modifikaci od jednoho k druhemu...Takze se da udelat na Dragonu mod 3tiho kanalu a udelat z Lead kanalu treba Cobra crunch...Zkousel jsem ho najit nekde na prodejnach ale v cely CR nic...
Mno Cobru mám dva roky a i když je tohle téma starý, tak ji tu musím pochválit
Skvělý a hlavně univerzální zesik...
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA
Tak jsem odnesl svého framuska do ESH na sevisní prohlídku a tunning....Pan Feireisl (jak se ten chlap píše ?
) mi po testech sdělil, že po komplet výměně lamp aparát pořádně vyladí, protože hraje hrozně. Já ten zvuk miluju, takže jsem v očekávání, jestli to bude ladění správným směrem
Kdo ho slyšel jen chválil, ale na toho člověka jsem slyšel taky jen chválu....takže jsem plnej očekávání. V zajímavé diskusi mi řekl, že aparáty nastavené od výrobce jsou povětšinou nastavené špatně, už ani nevím z jakého důvodu. Co VY na to ?
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA
jestli mam aparat a jeho zvuk miluju, tak si jej rozhodne od zadneho fachmana modifikovat nenecham. proc menit neco, s cim jsem spokojeny, a jeste k tomu to muze skoncit nejistym vysledkem + pripadnou ztratou pri dalsim prodeji?
a spatne nastaveny aparat od vyrobce je taky dobra perla. jako jedine smysluplne vysvetleni mi prijde, ze narazel na priklady nastaveni v manualech (ktere jsou opravdu vetsinou desive, holt je to psane na miru ruznym bedroom heroes, kteri na to drnkaji sami doma) nebo na (vetsinou) nic moc kvalitu erarnich lamp v novych zesakach (ale proc by to formuloval takhle?).
No trochu se třepu, ale četl jsem recenze na diskusích a lidi jsou s ním maximálně spokojení. Tak nepředpokládám, že mi z toho udělá kombo pro akustikuKinx píše:jestli mam aparat a jeho zvuk miluju, tak si jej rozhodne od zadneho fachmana modifikovat nenecham. proc menit neco, s cim jsem spokojeny, a jeste k tomu to muze skoncit nejistym vysledkem + pripadnou ztratou pri dalsim prodeji?a spatne nastaveny aparat od vyrobce je taky dobra perla. jako jedine smysluplne vysvetleni mi prijde, ze narazel na priklady nastaveni v manualech (ktere jsou opravdu vetsinou desive, holt je to psane na miru ruznym bedroom heroes, kteri na to drnkaji sami doma) nebo na (vetsinou) nic moc kvalitu erarnich lamp v novych zesakach (ale proc by to formuloval takhle?).
S tím nastavením aparátu jsem to taky moc nepobral....na druhou stranu esh aparáty mají docela dobré jméno, takže on to žádný hejpočkej nebude. Já si zase myslim, že měl na mysli něco jako cpu u PC. Že ty aparáty prostě nejsou nastavené na max výkon a tomu bych i věřil. Otázka je jestli to pak je šetrné vůči těm střevům že...
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA
No nevím, jestli bych nechal tak drahou hračku někde upravovat, mohl bys mít docela problém to pak prodat.
Podle mě tam nezačne pájet nějaký obvody....tuším že slovo upravit není správné, myslim, že dá jen lepší flašky, pročistí poťáky apod....heh jdu mu raději volat, malinko jste mě znervózniliqwer píše:No nevím, jestli bych nechal tak drahou hračku někde upravovat, mohl bys mít docela problém to pak prodat.
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA
Jde jen o bias...je nastavenej hodne na studeno...dela se to kvuli zivotnosti lamp spojene se zarukou..bezna praxe...proto se to doporucuje u novejch zesilovacu prenastavit...a namasti si penezenku protoze jak je dobrej tak je i drahej...ja tam posledne nechal nemlicht 9 tis...to bylo za komplet prelampovani material /4x12ax7 a 4xKT88/ + prace...marw píše:Podle mě tam nezačne pájet nějaký obvody....tuším že slovo upravit není správné, myslim, že dá jen lepší flašky, pročistí poťáky apod....heh jdu mu raději volat, malinko jste mě znervózniliqwer píše:No nevím, jestli bych nechal tak drahou hračku někde upravovat, mohl bys mít docela problém to pak prodat.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Wow, to je celkem palba... Myslím, že teprve teď mu Marw rychle volá 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
wolfe peníze mě tolik netrápí, zásadní otázka je - byl si spokojenej a bylo to znát ? Díkywolf píše:Jde jen o bias...je nastavenej hodne na studeno...dela se to kvuli zivotnosti lamp spojene se zarukou..bezna praxe...proto se to doporucuje u novejch zesilovacu prenastavit...a namasti si penezenku protoze jak je dobrej tak je i drahej...ja tam posledne nechal nemlicht 9 tis...to bylo za komplet prelampovani material /4x12ax7 a 4xKT88/ + prace...marw píše:Podle mě tam nezačne pájet nějaký obvody....tuším že slovo upravit není správné, myslim, že dá jen lepší flašky, pročistí poťáky apod....heh jdu mu raději volat, malinko jste mě znervózniliqwer píše:No nevím, jestli bych nechal tak drahou hračku někde upravovat, mohl bys mít docela problém to pak prodat.
Hehe no byli jsme domluveni na pěti tisících, takže jestli půjde přes bez předchozího upozornění, tak to je čistě jeho problémFade píše:Wow, to je celkem palba... Myslím, že teprve teď mu Marw rychle volá
Naposledy upravil(a) MilanT dne 30.12.2012 19:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
tvl to jsou teda pálky, 20 minut práce a 3 litry v kapse...dobrý buziness
jak si přišel na tu marži ? Kolik vyjdou ty flašky ? Je jich tam jak nas.áno...teda tuším 4 velký a pak "spousta" těch mrňousůbubucci píše:tvl to jsou teda pálky, 20 minut práce a 3 litry v kapse...dobrý buziness
Mno pročetl jsem forum na netu i zde na esh a hlavně Petra F. a jedno mají společné. Všichni jsou s jeho prací maximálně spokojení....tak jsem klidnější
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
MESA
PRS MIRA