Dick Dale ..
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Dick Dale ..
Znáte? 
Neznám..možeš sem hodit odkaz...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ajo, tak to znám...sice ne moc ale mám potuchy..vcelku good.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Vidím to dobře že má na té kejtře strunu E6 dole? Prostě že má struny obráceně? Jinak mazec ta rychlost. By se dala spočítat spotřeba trsátek za hodinu
Jo ještě jeden dotaz, chtěl bych jen vdět jestli se trefuje do struny když vlastně hraje jen E6ku nebo to prostě řeže jak mu to jde a zbytek strun tlumí? Jak to je?
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Tehle technice se rika tremolo picking .. neni to tak tezke jak se zda jen proste chytni kytaru a rychle rez do struny nahoru a dolu blizko kobylky(To protoze se tak lip hraje) zadne jine struny netlumiMENHYR píše:Vidím to dobře že má na té kejtře strunu E6 dole? Prostě že má struny obráceně? Jinak mazec ta rychlost. By se dala spočítat spotřeba trsátek za hodinuJo ještě jeden dotaz, chtěl bych jen vdět jestli se trefuje do struny když vlastně hraje jen E6ku nebo to prostě řeže jak mu to jde a zbytek strun tlumí? Jak to je?
Tremolo picking nemusis hrat u kobylky. A tenhle typek by IMHO nebyl vubec nicim zajimavej, kdyby mel struny dany normalne...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to byt zajímavej, ale mít zajímavý písničky, který by se někomu líbily. A mně se ty jeho docela líbí...Wohma píše:Tremolo picking nemusis hrat u kobylky. A tenhle typek by IMHO nebyl vubec nicim zajimavej, kdyby mel struny dany normalne...
Tenhle chlápek je zodpovědnej za to, že elektrická kytara hraje dneska tak, jak hraje - nahlas. http://www.dickdale.com/history.html
Je to můj hrdina!
Je to můj hrdina!
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Dlho som ho nepoznal, a to bola chyba - je to zakladatel surfrocku (King Of Surf Guitar
), v podstate jeho zvuk ostatne surfove kapely len kopirovali...
Hra gitarou naopak, lebo tak sa to naucil, inak to nevedel a ostalo mu to doteraz
A stal za konstrukciou aparatu Fender Showman, pretoze dovtedajsie aparaty na neho "nestihali".. vlastne to vsetko bude urcite podrobne napisane v tom linku od impacta.
Inak ma este zaujali jeho novsie albumy (konkretne Unknown Territory), je to taky typicky surfrock v modernejsom prevedeni, tazko sa mi to popisuje, treba si vypocut
Hra gitarou naopak, lebo tak sa to naucil, inak to nevedel a ostalo mu to doteraz
Inak ma este zaujali jeho novsie albumy (konkretne Unknown Territory), je to taky typicky surfrock v modernejsom prevedeni, tazko sa mi to popisuje, treba si vypocut
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10