chtel bych od Vas poradit. Strasne rad bych se naucil hrat na syntezator a tvorit takovou hudbu. Problem je asi v tom, ze nemam zadne zkusenosti s tim ani s hranim na ostatni nastroje. Druhy problem je, ze uz mi je 20let. Da se jeste na to naucit nejak dobre? Jak byste mi radili .. cim zacit a podobne
No ak nemáš skúsenosti so žiadnym nástrojom, tak by sa určite hodil nejaký učiteľ, čo by ťa trochu aj zasvätil do teórie. Myslím, že ak máš hudobný sluch, tak nieje problém začínať aj v 20-tke... Samozrejme, že virtuóz už z teba asi nebude, ale myslím, že aj v tomto veku sa dá naučiť celkom seriózne hrať.
Taky doporučuju učitele. Dvacítka není žádný problém, pokud máš talent a hlavně čas a vůli, tak by z tebe mohl být i ten virtuoz, ale to by ses do toho musel zbláznit. Problém může být ten učitel, na ZUŠ tě nevezmou kvůli věku, asi si budeš muset platit. Dobrý učitel už tě nasměruje.
chtel bych od Vas poradit. Strasne rad bych se naucil hrat na syntezator a tvorit takovou hudbu. Problem je asi v tom, ze nemam zadne zkusenosti s tim ani s hranim na ostatni nastroje. Druhy problem je, ze uz mi je 20let. Da se jeste na to naucit nejak dobre? Jak byste mi radili .. cim zacit a podobne
Dekuji
No ja jsem zacal hrat na klavir v 35ti, nasel jsem si pani ucitelku (a te moc dekuji), problem v tom nevidim. Pak jsem presel na synthy, hral jsem v rockove kapele ... nepredpokladam, ze by ze me vyrostl dalsi Malasek nebo J.M.J., ale svoje si v klidu odehraju ... vymyslim si zvuky, arp, drum tracks ... Kdyz mas talent a chces se to naucit, tak se to naucis. A v tomhle nedam dopustit na Korgy.
Current gear: Korg Krome, Vox ToneLab ST, Epiphone Gold Top LP
Past gear: Hartke KM200, Korg M50, Korg microX, Korg X50