Podivný zvuk z GK Fusion 550

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
prscho
Kontaktovat uživatele:

Podivný zvuk z GK Fusion 550

Příspěvek od prscho »

Ahoj ahoj. Sorry ak píšem nesprávne sem, ale som na fóre prakticky raz za rok. Mám ale veľký problém. Hrávam s kapelou prevažne veľké a stredné pódiá, tak som si kúpil pred pol rokom Gallien Krueger Fusion 550 a asi sa mi tam čosi zle ponastavilo (alebo skôr som si svojou nevedomosťou niečo zle nastavil) a teraz pri každom dynamicky silnejšom údere na strunu , ide z hlavy taký nepekný zvuk. Predstavte si niečo také ako keď máte roztrhnutý repro. Pôvodne som myslel, že je to bednou - ale chodím cez DI out von z hlavy a ten hnusný zvuk ide priamo z hlavy, čiže bednou to nie je. Poslal som teda hlavu do Music City nech mi ju opravia - nenašli na nej nič zlé. Mám ju doma, ale ten zvuk ide stále taký istvý. Čo si myslíte? Ako keby dávala hlava silný príraz na hĺbky alebo tak.... mal niekto nejaký podobný problém? Dakujem krásne za odpovede :)
Fender Jazz Bass MIJ 1976
Fender Precision Bass special
Gallien Krueger Fusion 550
David Eden WT 400 Traveler
Hartke XL 410
AKG WMS Pro Flexx
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivný zvuk z GK

Příspěvek od KIWI »

prscho píše: teraz pri každom dynamicky silnejšom údere na strunu , ide z hlavy taký nepekný zvuk. Predstavte si niečo také ako keď máte roztrhnutý repro.
A neprebuzuje se ti to a neclipuje to? Jak moc mas nastaveny gain?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivný zvuk z GK

Příspěvek od Nesst »

Presunuto do spravne sekce.
Taky bych to videl na prebuzeni...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
jirkapro

Re: Podivný zvuk z GK Fusion 550

Příspěvek od jirkapro »

Hoj!)
Jestli máš aktivní basu, tak máš přebuzenej preamp. Stáhni trochu basy a sílu (na base) a je po problému!
J
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“