Zdravím!
Mám takovej problém, moje kombo při vyšších hlasitostech v určitých basových tónech tak jako divně drnčí. Když brnknu tak nejdřív nic a jak se to rozeznívá tak to dělá takovej divnej drnkot. Nevím jak přesně to popsat. Vlivem těch vibrací tam asi něco dělá bordel. Možná tam je něco volnýho.. Má to 8 repro a výkon 20W, takže je asi možný, že to prostě nezvládá, ale Volume mam jen na 4 levelu. Když to dám víc, tak je to ještě horší. Máte někdo zkušenosti s podobným problémem?
Fender Mustang I - drnčí
Pravidla fóra
Re: Fender Mustang I - drnčí
V jaké místnosti s tím hraješ a jaký používáš nástroj?
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Hraju v pokoji a mám Squier Bulleta HSS.
Jsi si jistý, že to opravdu jde z komba? (já vím, zní to hloupě, ale v běžné místnosti je spousta dalších věcí, které můžou drnčet... a často také drnčí
)
Řekl bych že jo, ale pro jistotu ho zejtra zkusím v jinačích místnostech a dám vědět. Člověk nikdy neví 
Edit: Tak sem to zkoušel v několika různých místností i hrát s jinačí kytarou a pořád stejný..
Edit: Tak sem to zkoušel v několika různých místností i hrát s jinačí kytarou a pořád stejný..
Hmmm já mám třeba Rolanda 40XL a ten dokáže rozdrnčet dveře od knihovny, akustické kytary zavěšené na zdi. Mám, ale i malého Micro cuba a ten drnčí jen když hraju na svého Les Paula přes nerozepnuté Humbuckery. Když přidám trochu výšek zlepší se to (struny 0.12).
Takže zkus ubrat trochu na basech, možná to pomůže. Děje se to i když hraješ přes singl? Pak je tu, ale i varianta, že se ti tam něco uvolnilo, zkus šroubovákem dotáhnou viditelné šroubky. Máš to ještě v záruce?
Takže zkus ubrat trochu na basech, možná to pomůže. Děje se to i když hraješ přes singl? Pak je tu, ale i varianta, že se ti tam něco uvolnilo, zkus šroubovákem dotáhnou viditelné šroubky. Máš to ještě v záruce?
Gibson Les Paul Studio 2014
Furch Durango
Furch Durango
Dělá to jak u humbuckera tak singlu. Zkoušel sem si pohrát s nastavením bas a výšek ale moc drasticky se to nezměnilo. V záruce to ještě mám, proto se mi do toho nechce moc vrtat, asi to v nejbližší době to vezmu do servisu. Jinak zkontroloval jsem všechny šroubky a různé části,co by to mohly dělat, ale všechno drží.