Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
chroustjazz

Re: Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.

Příspěvek od chroustjazz »

http://muziker.cz/kytarove-efekty/podla ... c-300.html

tak nevím..rc 50 nebo toto? toť dilema..
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
vencl7

Příspěvek od vencl7 »

Zdravím všechny ...
chtěl bych se vás zeptat .. když bych potřeboval zapojit do nějakýho looperu kytaru a zpěvovej mikrofon zároveň tak jen jestli to jde třeba u toho digitech Jamman stereo ?? dík .
schecter c-1 hellraisser- cry baby classic- Boss TU3- Mooer Hostler drive- TS 808- line6 m5- kombo Vox AC4 TV
chroustjazz

jde to i staršího typu jammana, který stereo není
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ma nekdo tip na levny jednoduchy looper ktery umi posilat jednim vystupem zvlast loopy a druhym input signal? neumi to treba akai headrush? staci mi kratke smycky (do 10s). jamman jsem uz mel, rad bych zkusil neco jineho (i kdyz nebyl spatny, blbe se mi ovladal. ackoliv od te doby uplnyulo par let a treba by to dnes uz bylo jine).
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

konecne poradna ukazka co jde vsehcno delat s looperem

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
chroustjazz

parádní, proto chci rc 300, jammanem tohle nikdy neuděláš
filo01

Příspěvek od filo01 »

Pěkné shrnutí možností Jamman Solo:
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

ukazka "muze orchestra"

filo01

Příspěvek od filo01 »

Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
krasty

Příspěvek od krasty »

Dnes jsem narazil na tenhle jednoduchý looper.

http://www.tcelectronic.com/ditto-looper/

filo01

Příspěvek od filo01 »

Všechno skvělé, ale na to, jak zdůrazňujou, že to je jednoduché, malé, blbuvzdorné, to má podle mě docela vysokou cenu. Možná v U.S to bude lepší, na Absolute Music za to chtějí 105 liber, což je dnešním kursem tři litry a mám za to téměř Jammana Solo s podstatně jinými možnostmi, pravda, ne true bypass. Kdyby to stálo půlku, už si na to brousím zuby.
Update:
The price is:
$129,99 MAP
EUR129,00
£105,00
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no vida, looper hodlám teď pořizovat.. líbí se mi loop station rc 20 xl, není s ním nějaký závažný problém /prodleva../? jednopedálové mi přijdou nepraktické na živo.
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

[quote="krasty"]Dnes jsem narazil...
Ten vypadá velice dobře.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
filo01

Příspěvek od filo01 »

pigdestroyer: kromě prodlevy si pohlídej i šum na pozadí.
Co se dívám, tak ta RC20XL je zdvojená RC-2, na ní se mi nelíbí, že ty pozice 1-11 jdou přepínat pouze vzestupně. Nestudoval jsem to detailnějí, ale chování RC20XL bys měl dosáhnout i RC-2 + přídavný footswitch
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

tak není to špatný ale nechápu moc argumentaci ve stylu "osekali jsme to co nejvíc, protože to je to co chcete". :lol:
A ta cena asi taky není moc zázračná. Okolo 3000 je RC-2 z bazaru běžně a možnosti jsou někde jinde i když je to starší model.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Narazil jsem na ten minilooper včera a celý mě to trošku nasralo. Řeším jeden nápad a přesně něco takovýho bych zrovna potřeboval, ale za tu cenu si to můžou vrazit do míst, kam slunce nesvítí. Cokoliv nad 2t u nás je podle mne předražený.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pokud myslíš cenu nového kusu v obchodě, tak by mě zajímalo, kdo ti za 2k udělá solidní looper...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
krasty

Příspěvek od krasty »

Momentální cena úplně nového výrobku, který se zavádí na trh je cca 3000. Po pár měsících i díky přístupu velkých prodejců a distributorů bude výrazně menší, stejně jako ostatní jejich produkty. Tak to alespoň vidím já.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

tak sem jsme to dopracovali.... jeste velice nedavno nebylo mozne sehnat fungujici looper pod 5tis (nebo nekdy vubec nejaky looper a kupovaly se Boomerangy za 15 a podobne hruzy)....a ted tu spousta lidi radi firmam ktere musi platit milion veci za kolik maji prodavat a ze oni by si to teda milostive za 1500 koupili.... no ty vole, patnact stovek!!!! kdyz pouha kvalitni kovova krabicka s jackama stoji petikilo. Proberte se uz konecne, za chvili vam bude i tri kila za looper moc. Kdyz se vam to nelibi, vyrobte si to sami a klidne za ten litr prodavejte, utrhaji vam ruky.

Dal by me hodne by me zajimalo kdo u RC2 a miniJammana pouziva neco jineho nez rec/play/stop. Coz tenhle TC splnuje, navic je polovicni velikosti, takze nezabere misto na boardu (ok jeste jsem zapomel ze 3x do roka pouzijete overdub ;) Tak holt si budete muset poridit neco lepsiho). Me se tento koncept velice zamlouva, protoze je to (temer) presne co jsem chtel..... co nejmensi looper, ktery jenom loopuje, a nema zadne voloviny jako petivystupovy delay, ktery nikdo v zivote nepouzije a je kvuli tomu 2x vetsi a 2x drazsi (muj Akai E2), jedine co mi chybi je druhe tlacitko, protoze slapat 2x na koncerte je o hubu.

Psano s Jammanem u leveho chodidla.....
filo01

Příspěvek od filo01 »

Nechtěl bych tu rozjíždět flame, takže jenom krátce:
Výrobce má právo si nastavit cenu, jakou uzná za vhodnou, já jako zákazník mám zase právo říct, že se mi ta cena nelíbí. Beru to čistě pragramticky z pohledu poměru výkon/cena, pokud ta krabka nabízí čtvrtinu toho, co Jamman Solo (kvantizace, SD karta, rytmy), tak by asi (z pohledu zákazníka) neměla stát 3/4 ceny Jammana. Jasně, jsou tu fixní náklady na hardware. V hrubém příměru mě napadá analogie s auty, těžko by si někdo koupil základní Thalii, kdyby stála 3/4 ceny Golfa.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“