Smysluplnej upgrade levný lampy ?
Pravidla fóra
Re: Smysluplnej upgrade levný lampy ?
..ještě nějakej problém??
EDIT:..jen mi přijde taková reakce trochu neadekvátní..to je vše.
EDIT:..jen mi přijde taková reakce trochu neadekvátní..to je vše.
Naposledy upravil(a) metal-em dne 10.01.2013 21:46, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak ještě jednou, teď z pozice nejvyšší moci - jakýkoli další OT za tímto příspěvkem bude hned mazán. Později promažu i OT nad tímto postem.
Nesouvisející věci si řešte po SZ nebo v UG.
Nesouvisející věci si řešte po SZ nebo v UG.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
jaky tam mas repraky? udaj o vykonu je bohuzel dost nicnerikajici. doporucuju upgrade aspon na nejaky poradny repro, tam se zvuk posune nejvic.
..zatím nemám box,jen využívám kombo,resp.100W repro CELESTION G12K..Ten Carvin nevím co měl za repra,zkoušel jsem to 1 večer a kuchat to kámošovi mě nenapadlo:)..Je to originál Carvin,je to vyšší třída svý doby..cca 15 let zpátky..asi je to tenhle:Kinx píše:jaky tam mas repraky? udaj o vykonu je bohuzel dost nicnerikajici. doporucuju upgrade aspon na nejaky poradny repro, tam se zvuk posune nejvic.
http://www.guitarcenter.com/In-Store-Us ... 2790512.gc
Ale ten charakter zvuku je stejnej..samozřejmě,tahle hlava stojí nová 5000Kč,takže myslím že zvuk i trochu překonává tuhle cenu,ale zázraky jsem nečekal..jak říkám,mám to spíš jako základ pro možnou úpravu.
Zkoušel jsi ten zvuk trošku přistředit a zkomprimovat ala tubescreamer? (nejlevněji digitech bad monky, razzor vintage overdrive?) Stáhnout zkreslení aparátu tak na začátek drajvu, stáhnout gain na krabičce a vytočit level?
Zkoušel jsem laborovat s tím Guyatone Metal Monster..Overdrive žádnej po ruce nemám.. chystám se ještě půjčit Bosse DS-2 Turbo Distorion..José píše:Zkoušel jsi ten zvuk trošku přistředit a zkomprimovat ala tubescreamer? (nejlevněji digitech bad monky, razzor vintage overdrive?) Stáhnout zkreslení aparátu tak na začátek drajvu, stáhnout gain na krabičce a vytočit level?
čistě můj názor: Na distortiony dlabej, na většině se nedá najít zvuk použitelnej s lampama mimo gain na nule, max do 1/4. Distortiony sou, podle mě, na obecný zvuk úplně nah*vno. Maj samo svoje uplatnění viz, big muff, rat, ale jen na dost specifický zvuk..fakt bych zkusil něco TS-style.
Jj co jsem pročítal tak na nakopnutí nějakej OD..klasika...v dohledný době vemu kytaru a hlavu a zajedu do hudebninJosé píše:čistě můj názor: Na distortiony dlabej, na většině se nedá najít zvuk použitelnej s lampama mimo gain na nule, max do 1/4. Distortiony sou, podle mě, na obecný zvuk úplně nah*vno. Maj samo svoje uplatnění viz, big muff, rat, ale jen na dost specifický zvuk..fakt bych zkusil něco TS-style.
vyzkoušet pár krabic...jinak se ničeho dedohrabu:).I když už mám víceméně domluvenou přestavbu,ale chci to ještě prubnout krabkama.
Hudebniny ve Velkým Meziříčí mají prej maxi Showroom tak to pojedu vyzkoušet
Sice už kovovou muziku nehraju (high gain už mne hodně ommrzel), ale napiš jaks pochodil...