M-Audio Venom+Fruity Loops

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
janko007

M-Audio Venom+Fruity Loops

Příspěvek od janko007 »

Ahoj lidi,
potřeboval bych poradit, nejlépe od někoho, kdo má synth M-Audio Venom (ale může být i jiný synth, klávesy, apod., předpokládám, že systém bude velice podobný) jak propojit synth s PC při použití programu Fruity Loops (případně i s jinými programy - Ableton, Reason, Cubase, ...opět předpokládám, že to bude vše podobné). Jsem v tomto úplný začátečník a přiznávám, že nevím zda jde propojit pouze pomocí USB, nebo přes MIDI, nebo přes linku, ... Budu rád za jakoukoliv radu. Jde mi především o to, abych mohl hudební nápady nahrávat, nejlépe do několika stop a pokud možno využívat zvuků přímo z kláves. Kdyby mi byl někdo schopný poradit nebo stručně napsat nějaký návod, co je potřeba, jak postupovat, co si pohlídat v nastavení toho programu, tak by mi to velice pomohlo.
vitas1

Re: M-Audio Venom+Fruity Loops

Příspěvek od vitas1 »

Já osobně používám na domácí hraní keybord Behringer UMX490. Ten jsem připojil přes USB do noťasu, kde mám soft Mixcraft a šlape to v pohodě.
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Re: M-Audio Venom+Fruity Loops

Příspěvek od Scorpi.03 »

Pokud chceš pouze nahrávat své nápady přes MIDI, tak stačí propojit přes USB, ale je k tomu potřeba mít nainstalované ovladače. Touto cestou ale nemůžeš používat zvuk z kláves. Druhá variata je, že audio výstup z kláves zapojíš do Line-in konektoru zvukovky.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“