The Who - Kdo ...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
The Who - Kdo ...
co si myslite o kapele The Who? .)
Upraven název - Nero
Upraven název - Nero
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
jj The Who Verze je dle meho daleko lepsi navic je masne jak se to pak u konce rozjedeframikoin píše:tak na verzi od LB se mi nelibi, ze tam neni ta naslapla pasaz a ze spousta malych fracku si mysli, ze to vymysleli tyhle mamlasy a pritom to vymysleli jedni britsti typci
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
-
Daniel.kr88
Re: The Who - Kdo ...
jedna z nejlepších rockových kapel historie,říká se o nich že je to nejhlasitější kapela na světě a podle nedávný ankety se umístili na 3 místě s nejlepšími live koncerty po Springsteenovi a Stonech
Nejoblíbenější kapela Homera Simpsona je pochopitelně i jedna z mých nejoblíbenějších. Kdo znáte jenom profláklé My Generation atd., sežeňte si Live at Leeds - jejich nejlepší živák.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Skvělá kapela. Říká se, že Keith Moon prakticky necvičil na bicí. Nechce se mi tomu věřit vzhledem k tomu jak tenhle opilec bubny zvládal. Townshend je skvělý kytarista a skladatel, Daltrey jeden z nejlepších rockových zpěváků, Entwistle celej ten brajgl držel pohromadě. Koncerty v plné síle musely být mazec jako kráva. Viz Live at Leeds.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
-
Daniel.kr88
mě se teď hodně líbí u The Who Zak Starkey,syn Ringo Starra,o něm říkaj,že je to nejlepší bubeník od dob Keitha Moona
Jo, The who mám hodně ráda. Nejradši mám asi My generation (nejlepší jsou live verze
). Nebo je dobrá Who are you. Tady na té písničce mám ráda bicí. Keith byl fakt machr.
Hrozně se mi líbilo, jak někdo v nějakém dokumentu říkal, že Who jeli na turné do Ameriky. A tam byli ještě hippies, kteří si tam zpívali o lásce atd. A potom nastoupili Who se svým My generation a na konci to tam všechno rozmlátili.
http://www.youtube.com/watch?v=zqfFrCUrEbY jo toto je hodně velká sranda. I hope i die before get old
Hrozně se mi líbilo, jak někdo v nějakém dokumentu říkal, že Who jeli na turné do Ameriky. A tam byli ještě hippies, kteří si tam zpívali o lásce atd. A potom nastoupili Who se svým My generation a na konci to tam všechno rozmlátili.
http://www.youtube.com/watch?v=zqfFrCUrEbY jo toto je hodně velká sranda. I hope i die before get old
Já se do the who zvlášť v poslední době úplně zbláznil. Poslouchám od nich sice jen osm písniček, ale jsou prostě skvělý. Nejvíc se mi líbí who are you. Mimochodem neporadil by někdo, jak nakroutit jejich zvuk na kombu ? Nějak mi to nejde. Asi to chce hodně treble a gainu, ale mně z toho vždycky vyjdou divný ac/dc, nebo něco horšího...
Gain skoro žádnej, trochu zvednout výšky a středy a hlavně do toho pořádně řezat pravačkou.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Aha, super díky mocjastud píše:Gain skoro žádnej, trochu zvednout výšky a středy a hlavně do toho pořádně řezat pravačkou.