Před krátkou dobou jsme stvořily portál sband.cz který má sloužit hudebníkům a pořadatelům akcí. Zaregistrujte se zde a zvyšte šance na váš koncert.
www.sband.cz
Nemáte kde hrát? Tip pro Vás
Re: Nemáte kde hrát? Tip pro Vás
Hlavním úkolem tohoto portálu je propojit pořadatele hudebních akcí s kapelami, hudebníky, Dj a zvukaři, kteří mají zájem vystoupit na akci.
Jak celý systém funguje?
Pořadatel akce si jednoduše zadá kritéria jako jsou cena, žánr, pohlaví, věk nebo například hudební nástroj (v případě dj-e, zvukaře – aparaturu, světla atpd).
Všichni, kdo tyto kritéria splní obdrží nabídku hrát na akci a je jen na nich, zda-li odpoví o tuto akci mám, popř. nemám zájem. Pořadatel tak získá jedinečný přehled všech kdo splňují jeho kritéria a mají o jeho akci zájem. Vše za pouhých pár hodin a bez jediného telefonátu!
Pro pořadatele akcí je sBand i skvělou možností jak se zviditelnit. Díky přesnému cílení mohou zdarma zaujmout několik tisíc lidí a to zcela zdarma!
Že to zní skvěle? Tak neváhejte a přidejte se také!
Jak celý systém funguje?
Pořadatel akce si jednoduše zadá kritéria jako jsou cena, žánr, pohlaví, věk nebo například hudební nástroj (v případě dj-e, zvukaře – aparaturu, světla atpd).
Všichni, kdo tyto kritéria splní obdrží nabídku hrát na akci a je jen na nich, zda-li odpoví o tuto akci mám, popř. nemám zájem. Pořadatel tak získá jedinečný přehled všech kdo splňují jeho kritéria a mají o jeho akci zájem. Vše za pouhých pár hodin a bez jediného telefonátu!
Pro pořadatele akcí je sBand i skvělou možností jak se zviditelnit. Díky přesnému cílení mohou zdarma zaujmout několik tisíc lidí a to zcela zdarma!
Že to zní skvěle? Tak neváhejte a přidejte se také!
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemáte kde hrát? Tip pro Vás
Nechci to odsuzovat ale příjde mi že to nebude moci konkurovat serveru bandzone. Už jenom kvůli obsáhlosti kapel které tam jsou.