Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Frostys

Re: Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3

Příspěvek od Frostys »

Ashurova poznámka je docela trefná. Rocksmith si neinstaluje žádné ovladače, ale samotná hra se pere s dekódováním signálu (aspoň jak to chápu já). Proto není v Amplitube žádná latence, ale musíš si nainstalovat ovladače.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Takže se ti po připojení kabelu ve windows neobjeví ten "kabel" jako zařízení?
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Právěže objeví. Normálně připojíš a máš v zařízeních - Záznam zvuku - USB Rocksmith Guitar nebo něco takového. Ale to až podle mě po nainstalování ovladačů. Ale to nevím.
Cotouch

Příspěvek od Cotouch »

už se to tu jednou řešilo, chová se to jako digitální mikrofon, takže to ovladače má,
ta myšlenka s rozdvojením je zajímavá, ale pak se ti bude dělat asi divný echo - nějakej zvuk z komba, pak s latencí ze hry, nehledě na to že hra používá různý zkreslovadla a efekty na každej song jiný, takže ten zvuk nebude sedět,
nejlepší bude vyřešit tu latenci ve hře, zásadní problém to podle mě není :-)
Epiphone Les Paul Custom / Cube 15X
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Cotouch píše: ta myšlenka s rozdvojením je zajímavá, ale pak se ti bude dělat asi divný echo - nějakej zvuk z komba, pak s latencí ze hry, nehledě na to že hra používá různý zkreslovadla a efekty na každej song jiný, takže ten zvuk nebude sedět
Proto tam je ta důležitá část a to v nastavení hlasitost kytary dát na nulu
Co se zvuku týče, tak si nastavím, co se bude líbit mě a stačí to.
Není to řešení, je to spíše alternativa. Někde jsem vygooglil, že to tak někdo má a že je spokojen
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
flushedawayone

Příspěvek od flushedawayone »

Nevíte jak je to s autorskejma právama? Chci udělat LP z týhle hry ale YT mě určité vyfákne že to kopíruju když tam je ta hubda....
1984 White Gibsopn Explorer Copy s EMG JH Pickups,Epiphone Explorer GT
Randall KH-15, Line6 POD 2.0
Ernie ball Slinky Cobalt 10-13-17-30-42-52
Jim Dunlop Jazz III 1.3mm, Hetfield Blackfang Ultex 1.14mm
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Vzhledem k tomu, že je na youtube spousta coverů přímo z Rocksmithu, tak bych si s tím hlavu moc nelámal.
impact

Příspěvek od impact »

No ale když na ty covery koukneš, tak je většinou youtube správně detekuje, tzn. tipnul bych, že pak v nastavení účtu budeš mít takovej ten "warning", že ti detekovali nějakou písničku, ke který má práva někdo jinej.

Jinak co se týče latence, varianta rozdvojení kytarového kabelu a hraní přes kombo je dobrej nápad, samotnou latenci bys pak moh poladit v nastavení hry, pak u tv vypnout zvuk a je to.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

impact píše:pak u tv vypnout zvuk a je to.
A backing uslyšíš jak? :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
impact

Příspěvek od impact »

Dobrá připomínka. :) Vycházím z předpokladu, že do TV jde zvuk přes HDMI, tzn. se zpožděním a kromě TV máš zapojený ještě repráky přes analogovej výstup (aspoň já to tak mám), kde to zpoždění není, nebo aspoň ne tak hrozný.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
weissik01

Příspěvek od weissik01 »

Zkoušel jsem to asi půl hodiny u nás na RFP a nic moc. Zvukově dobrý, ale strašně zjednodušený. Hrál jsem nejdřív ty, co jsem neznal, ale když jsem si dal Muse - Plug In Baby tak mi to došlo, i na nejtěžší úrovni se mi to zdá příliš jednoduchý. Ty písničky zahraje kdokoliv má rytmus a zvládne přimáčknout struny k pražcům. Dal bych tomu tak 5 z 10. Můžete nesouhlasit, ale to je můj názor.
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Asi by sis tam měl pustit Panteru nebo Avenged Sevenfold :D
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Nebo Santanu. Allman brothers. A nebo je Weissik prostě dobrej kytarista...
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Ushi

Příspěvek od Ushi »

Já to dostal na PC k Vánocům.. Ale popravdě jsem trochu zklamanej, čekal jsem od toho víc. Ale co to, to je OK, je to zábavný, ale ten kabel jak k tomu dávaj je fakt hroznej.. Zpoždění to má celkem výrazný, docela nestíhá.. To mě trochu štve, musíš hrát pak všechno rychlejš a dopředu aby si to hrál správně. :) Já bych dal tak 70%.
jastud

Příspěvek od jastud »

S tím zpožděním se dá docela dobře laborovat a stáhnout na minimální úroveň. Mně nejvíc vadí blbě udělaný ovládání hry. To se fakt moc nepovedlo.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Ushi

Příspěvek od Ushi »

jastud píše:S tím zpožděním se dá docela dobře laborovat a stáhnout na minimální úroveň. Mně nejvíc vadí blbě udělaný ovládání hry. To se fakt moc nepovedlo.
Ok, ale jak prosím? Já tam mám nahráno od Vánoc jen 10 hodin, teď když sem na PC tak hraju Guild Wars 2 :D. ALe zpátky k tématu. Jak laborovat? Napiš please konkrétnějš, díky.. :)
Ushi

Příspěvek od Ushi »

jakubpc píše:Zdar nepochybuju ze jste uz mnozi zaregistrovali tuto zajimavou hru ktera se k nam za par mesicu dovali a nejen na konzole ale snad i na PC tak me zajima co jsi o ni mysli opravdovy kytaristi co jsou tu a nejen oni samozrejme :) jestli nejaka takova hra muze pomoci zlepseni nebo nauceni se hre na kytaru
http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/home/
Jé Dave Navarro! Bejvalej kytarista mí nejoblíbenější kapely (RHCP). :)
Ushi

Příspěvek od Ushi »

Teorge píše:Jde to teda spustit bez internetového připojení?
Ne, vše, co je se Steamem spojeno, musí být neustále napojeno na internet. Taky mě to štve. :)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Ale Steam může fungovat i v offline režimu, takže by snad Rocksmith měl jít.
jastud

Příspěvek od jastud »

Ushi píše: Ok, ale jak prosím? Já tam mám nahráno od Vánoc jen 10 hodin, teď když sem na PC tak hraju Guild Wars 2 :D. ALe zpátky k tématu. Jak laborovat? Napiš please konkrétnějš, díky.. :)
Mně dost dobře zafungovalo tohle: http://forums.ubi.com/showthread.php/71 ... -PC-Forums hodnotu bufferu jsem nastavil na 192 a je po problému.
Ushi píše:
Teorge píše:Jde to teda spustit bez internetového připojení?
Ne, vše, co je se Steamem spojeno, musí být neustále napojeno na internet. Taky mě to štve. :)
Blbost, funguje to i offline (na Win7)
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“