Ahoj,
hledal jsem hledal a všude našel spoustu tipů, jak zapojit repro, ale nemohl jsem se dopátrat, nebo prostě nerozumim, lze-li jednoduše odpojit z komba jeho interní reprák a zaměnit ho za bednu.
Budu konkrétnější: Kombo Fender Super Champ XD má širokou škálu zvuku, který bych rád zachoval, ale výkon 15w vždy nestačí (k tomu se teď objevil problém s bzučením, viz poslední příspěvek zde komba-zesilovace-reproboxy/fender-front ... 44-20.html). V příručce mám jen 8 Ohm/ 25W minimum for a external speaker a já prostě nevim, co si z toho vzít. Fungovalo by to např. s tímhle boxem? http://www.prokapelu.cz/marshall-1960a- ... -reprobox/
Fakt se omouvám za svojí idiocii, ale já si prostě s elektrotechnikou nerozumim.
Propojení komba s reproboxem?
Pravidla fóra
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojení komba s reproboxem?
potřebuješ reprobox který bude mít impedanci 8 ohmů a možný příkon větší než 25W (když to píšou), box který linkuješ by tohle splňoval, ale počítej s tím že budeš mít výkon pořád jen těch 15W, jen pocitově bude mít ten zvuk větší objem a "koule" a pokud budou repra v reproboxu citlivější než v kombu tak by to mohlo být i o něco hlasitější
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Re: Propojení komba s reproboxem?
Skvělý. Děkuju. Chci to zkusit i kvůli tomu problému viz. výše.