chcem sa opytat na tuto basu, mate s nou niekto nejaku skusenost? vyzera dost slusne aj zvuk ma celkom podla mojho gusta.
Neviete, kde by sa dala vyskusat? pozeral som vela obchodov s nastrojmi, ale nikde nieje na sklade
Nazdar Nomaku, jsem o tobe neslysel chviluNomak píše:Pro mě Ibanez SR byly a asi budou vždy ty nejlepší basy, parádně se na ně hraje, zvuk si člověk udělá jaký chce, stekně je to z větší části v rukách a když se na to hraje dobře, tak není co řešit, kdybych neměl Prestige 1005, tak bych do ní šelale jednou si stejně pořídím Prestige 4005 nebo tu 5005, to je nádhera.
JasnyNomak píše:Ano jsou neutrální(lepší než bezcharakterní) a tak si ten charakter vyrobím svou hrou a nastavením EQ.
Dovolil bych si trochu nesouhlasit. Používám 4 i 5 str.JB,oba osazené aktivní el. Tone Pumpe ( Michalík) a mám přepínače aktiv/pasiv. Ten rozdíl ve zvuku je opravdu zásadní.Jazzman píše:Na base ale nic nakroutit nejde. Na base se jen minimálně koriguje nějaký nedostatek, jako starší struny apod., jinak je zvuk v mixu kapely úplně nanic.
.