Hard case na pedalboard
Pravidla fóra
-
blizzard384
Hard case na pedalboard
Ahoj, chtěl bych si nechat udělat zakázkový hard case jako obal na pedalboard. Velikost zhruba 80x45x20cm, jakého výrobce by jste doporučili? Jde mi především o cenu.
Fender 1989 Stratocaster | Gibson SG '61 Reissue | Fender '65 Twin Reverb | Orange Tiny Terror kombo
Re: Hard case na pedalboard
moje zkušenost je taková, že ceny se příliš neliší. samozřejmě že neznám všechny výrobce a nemůžu to tvrdit 100%. nicméně nakonec jsem se rozhodl pro vlastní výrobu. pokud vezmu v potaz rozměry, které si uvedl, budeš se u zakázkové výroby podle mě pohybovat v rozmezí min. 3000 - 4000. pokud si jednotlivé díly objednáš, zaplatíš kolem 1500 - 2000,- za profily, rohy, zámky, překližku. vše je pouze můj hrubý odhad, takže žádná křeč. každopádně metr lišty tě bude stát 50 - 110 kč (podle druhu a funkce) - než to celé obeženeš, zjistíš, že se bez problémů dostaneš nad 10m (záleží na typu pedalboardu - vycházím ze své představy), do toho zámky, rohy (to, že jeden stojí dvacku, vypadá fajn, ale nakonec jich koupíš 8, takže cifra neustále pomalu ale jistě narůstá), do toho nějaký tapecírung, polstrování, sucháč či co, 1,5 m překližky (cca 500,-) a je to