Snímače SC-101

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
cvrček69

Snímače SC-101

Příspěvek od cvrček69 »

Zdravím, koupil jsem Squiera VM se snímači SC-101, někde uvádějí že jsou to alnico 5 magnety, při porovnání s Fokuskou na obyčejným kombu jsem nenašel rozdíl ve zvuku, jinak je krásně zpracovaná a na sucho má proti té Fokusce takonej ušlechtilej zvuk, ta je už pěkně rozehraná a vibruje v rukách jako blázen :) stojí ty snímače za to je tam nechávat, nebo nestojí za nic ? Hrál jsem zatím na kytaru jen doma a ve zkušebně jinak obsluhuju v kapele basu ale teď přemýšlíme občas o nějakém prohození u nástrojů tak aby mi to trochu hrálo... Díky za rady, o kytarách vím kulový :?
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
OndrejCvrk

Re: Snímače SC-101

Příspěvek od OndrejCvrk »

Jestli je to kombo obyčejné až moc, tak rozdíl mezi snímači bych řekl, že moc nepoznáš :) A jestli jsou ty snímače k něčemu, to musíš poznat ty na zvuku, jak hrajou :) Skoč do hudebnin a ozkoušet s tou kytarou nějakou lampu a uvidíš :)
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Jo, poctivé singly tradiční konstrukce, vinuté rovnou na magnety. Předpokládám jsou to pořád ty stejné Duncan Designed s příponou B, M, N podle pozice. Jsou dost ostré, obyč keramické bývají měkčí (paradoxně, nevím proč).
cvrček69

Příspěvek od cvrček69 »

Ve zkušebně jsme porovnávali se stratem od epiphone, nebyl to ten Fat z překližky, a squier byl takovej dravější a o dost hlasitější. Doma jsem to porovnával s Fokusem od guitar heaven, na takovým jakoby kombu který je takový spíš na muziku reprodukovanou, má to i kazeťák a potom i přes multiefekt zoom basovej a sluchátka a přišlo mi to stejný,je pravda že ten fokus je parádně seřízenej od kytaráře a už něco nahrál, squier zatím ne, drnčí tam struny na tremolu a celkově bude muset na seštelování...zpracování je nádherný, je to fakt pěkně udělaná kytara, ne hůř než moje precision amerika, jen pražce čouhaj z krku po stranách, asi tam v MC hodně dlouho visela. No uvidím co mi na ten zvuk řekne kytarář, je to sám aktivní elektrokytarista a má laťku dost vysoko :-)
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“