Billy talent zvuk
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Billy talent zvuk
nevedel jsem kam to pichnout nom tak sem to nahovnil sem BTW:nejspis to presunou jinam fakt se omlouvam jou
Docela by me zajimalo jak dostal z my GRG 170 a IMG stage line 70w komba s grunge efektem zvuk jak maji oni mate nekdo zkusenosti s tim?
Docela by me zajimalo jak dostal z my GRG 170 a IMG stage line 70w komba s grunge efektem zvuk jak maji oni mate nekdo zkusenosti s tim?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Hraje na fat strata a specialni kombo nebo hlavu od tyhle firmy http://www.stephensonamps.com/home.htm (vypadaj dost luxusne)Dark Axel píše:tak Ian hlavně hraje na Strata. už jen to je základ toho jejich zvuku
Na nahravani pouziva i telecaster a nejaky jiny fendery.
Ale jak se približit jeho zvuku s tvym vybavenim takhle na dalku nereknu.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
a bez toho grunge zas nedostanu zvuk jakej chci z toho img proste metal nedostanu jedine krabou jeste jsem premejslel o krabce The Weapon ]turbo_MaCk píše:především hoď grunge di koše akorát ti ničí zvuk toho komba...
http://eshop.kytary.cz/digitech-the-wea ... gitech:2:0
dost se mi libi zvuk jeji jinak kdyby jste mi sehnali pololampu za 4k nejmin 50w tak pujdu asi neco porodit
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no covece nevim ja mam dojem ze ma singly. jisty si nejsu ale mrknu se radsiturbo_MaCk píše:jo na strata s HB....
edit: no covece tak pardon, ma jeden zakrytej humbac u kobyly a dva singly
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
http://eshop.kytary.cz/fender-american- ... 58:0:0:2:0
Presne tenhle(mozna naky upravy), nekdy s cervenym pickguardem.
Mimochodem docela stylovej strat, normalne je vubec nemusim ale tenhle se mi libi. Nevypadá tak "dědovsky".
Mimochodem docela stylovej strat, normalne je vubec nemusim ale tenhle se mi libi. Nevypadá tak "dědovsky".
jj, někdy ma ale obycejnyho strata, a na tady tomhle ma nacpanej takove divnej snimac, vypada jako zakrytej humbucker ale slyšel sem ze funguje jeste trochu jinakRagnar píše:http://eshop.kytary.cz/fender-american- ... 58:0:0:2:0
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
tak ze by jsme se vratili zpatky k temu?furt premejslim jak z myho ampu dostat ten zvuk tak aspon priblizne a nejak se mi nedari, to bude asi mym tranzistakem,
No a jeste takovy OT:
Co je lepsi si poridit za 3k novy telo z mahagonu nebo EMG snimac (petrpetr mi rek ze mi to bude k hovnu na muj amp jen mi to prida vic gainu) a nebo kvakadlo popripade jinej efekt
No a jeste takovy OT:
Co je lepsi si poridit za 3k novy telo z mahagonu nebo EMG snimac (petrpetr mi rek ze mi to bude k hovnu na muj amp jen mi to prida vic gainu) a nebo kvakadlo popripade jinej efekt
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pigdestroyer píše:dobre. muze mit na kytare deset hb ale pokud si prepne na jedinej singl tak mu hraje singl. ja nevim, mozna hraje na ten humbucker, ja to vlastne ani neposloucham ale rekl bych ze spis na singl.. to je jedno. chce se to podivat na klip jak ma prepinac.
na videu z rock am ringu je vidět ze ma prepinac dole tzn na humbaci
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak pokud má strata, tak poloha zcela dole je singl...
Disasterpiece: Neřeknu ti, jesli je lepší koupit kvákadlo nebo snímač, oboje je na něco jinýho, že...
Nevim, jak si chceš pořizovat nový tělo z mahagonu, to je nějaká blbost, ne?
Disasterpiece: Neřeknu ti, jesli je lepší koupit kvákadlo nebo snímač, oboje je na něco jinýho, že...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No na mojí kytaře mam uplně dole kobylu, ale nevim jak to má řešený fender.Nero píše:Tak pokud má strata, tak poloha zcela dole je singl...
Disasterpiece: Neřeknu ti, jesli je lepší koupit kvákadlo nebo snímač, oboje je na něco jinýho, že...Nevim, jak si chceš pořizovat nový tělo z mahagonu, to je nějaká blbost, ne?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toby byl kdyby tam měl singla aon nemá strata ale fat strataNero píše:Tak pokud má strata, tak poloha zcela dole je singl...
Disasterpiece: Neřeknu ti, jesli je lepší koupit kvákadlo nebo snímač, oboje je na něco jinýho, že...Nevim, jak si chceš pořizovat nový tělo z mahagonu, to je nějaká blbost, ne?
kdepak. odspoda:
1. HB
2. 1 cívka HB + singl
3. střed singl
4. střed + krk SC
5. krční singl
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.