Zoom G3 v2 - výdrž na baterie

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
filo01

Zoom G3 v2 - výdrž na baterie

Příspěvek od filo01 »

Ahoj, provozujete někdo G3 na baterky po update na FW 2.0?
Našel jsem zmínku, že se doba výdrže snad měla rapidně zkrátit, a to až na 3h.
Na druhou stranu v orig. manuálu, který je společný pro G3v2 a G3X, píšou pořád "over 6 hours"

shanghaitele
Hi,
I confirm that since updated to 2.0 the battery life is significantly shorter. I think 3 hours of continuous use, maybe enough for live gig but I would use the power adaptor in order to avoid problems
Cheers

link: (občas špatná dostupnost) http://www.thegearpage.net/board/showth ... ?t=1194567
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zoom G3 v2 - výdrž na baterie

Příspěvek od rotten77 »

Výdrž baterie u digitálních efektů je vždycky slabá, u multiefektů obzvlášť. Osobně bych mulťák baterkou ani nenapájel - přijde mi to zbytečné vyhazování peněz.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Mi ne, proto jsem to vlákno založil. Pokud tě zajímají důvody, tak přes SZ, ať to tu nezaplevelujem.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

rotten77 píše:Výdrž baterie u digitálních efektů je vždycky slabá, u multiefektů obzvlášť. Osobně bych mulťák baterkou ani nenapájel - přijde mi to zbytečné vyhazování peněz.
Napájím Zoom G2.1Nu čtyřmi akumulátory AA 2100mAh. A domnívám se, že náklady na nabíjení těch akumulátorů příliš velké nebudou. Akorát si musí člověk ohlídat stav, než jde někam hrát. Výdrž G3 dle manuálu je 6h, G2.1Nu 6,5h. U G2.1Nu mohu potvrdit, že by to tak zhruba odpovídalo. Co se spotřeby G3 po upgragu firmware týče, nemohu sloužit.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Takže mám dvě oficiální odpovědi od Zoomu:
Dear Sir,
Thank you for your inquiry.

Even if the G3 is updated to the version2, that battery life is scope of six hours by using of alkaline batteries although it becomes somewhat short.
Since it is different from adding the analog stomp boxes, there is no way to decrease to three hours.

Sincerely yours,
ZOOM Corporation
Dear Sir,
Thank you for your reply.

We have tested battery life of the G3 version2. As a result, they are same battery life both of G3 and G3 version2. Therefore, we think that it is no problem. Regarding the cold area of climate, the battery life will be short. Depending to climate, battery life is decreased 60% compared with hot area.

Sincerely yours,
ZOOM CORPORATION
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Jo, zima je sfiňa. Mohu potvrdit. Hrávám i v teplotách kolem nuly a baterie, co mají doma v teple 1/3 kapacity (tedy cca 2 hodiny hraní před sebou), mi pak v zimě odejdou po pěti minutách. Je to opruz.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“