A třeba časem budou lepší fotky.
New Guitar Day - G&L ASAT Classic
Pravidla fóra
New Guitar Day - G&L ASAT Classic
Ač velice skromný chlapec, musím se zkrátka aspoň v rychlosti pochlubit, lépe řečeno podělit o radost. Včera jsem se stal šťastným majitelem této krasavice. První dojmy jsou skvělé, doufám, že mi to vydrží

Re: New Guitar Day - G&L ASAT Classic
Vyprdni se na fotky
.. video a zvuk 
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle patří spíš do Co jsme zrovna koupili.... Odkud jsi ho kupoval? Nový/bazar?
Hraju na kytary a mašinky
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
To je právě škoda, že tu není sekce pro NGD, protože v ''co jsme zrovna koupili... '' se ty zajímavější kousky ztratí pod návalem přízpěvků nesouvisících s muzikou.rotten77 píše:Tohle patří spíš do Co jsme zrovna koupili.... Odkud jsi ho kupoval? Nový/bazar?
Jinak gratuluju ke kytaře, hrál jsem na G&L ASAT Deluxe a je to výborně hrající nástroj...
Je to nový custom (jak jsem pochopil, kromě sérií k různým příležitostem snad už jinak nevyrábějí, ale není to zas jak u Fendera), potřebuju slabší krk kvůli malé ruce a krátkým prstům. Hrával jsem na Tele MIM a chtěl jsem si pořídit pořádné už "na furt". Po více jak roce marného hledání, zkoušení, i prvních kontaktů s kytarářema jsem se rozhodl pro G&L (však je to taky Fender. Leorotten77 píše:Odkud jsi ho kupoval? Nový/bazar?
Závist... 
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- Dif Der
- last.fm: http://www.last.fm/user/DifDer/
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/onpoll
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud se někdo chce podělit pořádně o své dojmy, tak tu je kategorie recenzí, ne?bubucci píše:To je právě škoda, že tu není sekce pro NGD, protože v ''co jsme zrovna koupili... '' se ty zajímavější kousky ztratí pod návalem přízpěvků nesouvisících s muzikou.Pomohlo by to zájemcům o konkrétní věci, kdy se můžou ptát samotných majitelů.
Jinak gratuluju ke kytaře, hrál jsem na G&L ASAT Deluxe a je to výborně hrající nástroj...
Kytara vypadá pěkně, jen ty hlavy mě u těch G&L straší. Taky jsem už po nich pokukoval.
Hanák #00057, Hanák #00028, G&L Asat Classic Bluesboy, Grebeň Customcaster, Framus Diablo Pro, Fender Stratocaster Player, Mesa Boogie Roadster 212, Randal RM4 (Salvation Audio Matchvox, Buddy, Camerock)+ Engl 840/50, Diezel 412 FV
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Janecký JB, Zon Sonus RT-K5
Jasně, ale na nějakou rozumnou recenzi je ještě brzo, a ven to museloDif Der píše:Tak pokud se někdo chce podělit pořádně o své dojmy, tak tu je kategorie recenzí, ne?
Kytara vypadá pěkně, jen ty hlavy mě u těch G&L straší. Taky jsem už po nich pokukoval.
Kupodivu v reálu ta hlava je docela v pohodě. Ale je to věc vkusu.