Crash na normální údery
hihat 14''
nebo ride,
a nějaký činel, nevím jak se mu říká, který se hraje například v refrénech osminy, jako např. na hihat údery ..
Díky moc ..
Najdi si přímo stránky Anatolin CZ, každopádně doporučuji si tam orientačně projít ukázky a pak adresy prodejen a udělat si tam vejlet! Tyhle činely jsou jako hodně jiných profi kousků, s určitým podílem ruční práce, tedy dva stejné kusy nejsou dokonale zvukově stejné!!! vyplatí se ti kupovat plechy osobněsQara píše:kde jste je kupovali někde přes net ?:nemůžu najít žádný eshop
To věřímSweaty píše:ja hrám tiež taký punk/rock a mám 17 Anatolian Baris a možem povedať je to skvelý kus
Jasně že joMonikad píše:narozdíl od kolegy Diabla jsem příznivkyní Anatolianu (naopak dost averzi mám k paiste...opět nic osobního, prostě pocit...
Právě na 17" Ultimate a 18" Ultimate medium, obojí od Anatolian, hraji třeba tady ten "crash doprovod" v předehře a refrénech, ať máš možnost posoudit zvuk... http://www.youtube.com/watch?v=WlfCVP7R99g
(PS: Diablo, vzpomínáš??) )
No "averze" as nebude to správné slovo. Paiste Alpha jsou velmi kvalitní kousky, uznávám idlouholetou skoro legendu 2002jek, sama jsem měla nějaký čas ve svém arzenálu i něco z 2000 a 3000 řad.... jen prostě mi ty plechy ze švýcarské školy mistrů kovotepců znějí méně příjemně pro ucho než co vykouzlí v turecku školení kovotepci. To je celýDiabollo píše:.... s tou "averzí" to máme přesně obráceněJá zase oroduju hlavně za Paiste (i když samozřejmě uznávám, že 101,201,PST jsou dost slabý - skoro by se dalo říct nehratelný) Já jedu od Alphy výše.
Jo a jen tak pro info jak znějí ty moje Paisty(změn rychlostí si nevšímejte-to s mi stává pořád, člověk se nechá unést a pak to takthle vypadá
) http://www.youtube.com/watch?v=zoq7wrczT28
jasně že poznala... a rozumím tomu co udělá domácí kameraDiabollo píše:Díky, ale možná si Mončo poznala, že bubny (kromě SD a 18"FT) jsou Bobanovi Sonor Delite- byla to tenkrát společná akce. Dal jsem to sem spíš kvůli těm činelům,který myslím ani nebyly snímaný, takže jsou slyšet na sucho tak jak skutečně znějí.
I když, je to točený nějakou normální kamerou, která sama o sobě asi celkový zvuk zkreslí.Možná i proto jsou ty bicí zcelý nahrávky slyšet skoro nejvíc.Mě to nevadí![]()