natural bass
natural bass
Zdravím, toto je môj nový výtvor. Ešte to chce dačo práce, ale už dovidím na koniec (predbežný).
Naposledy upravil(a) metic dne 26.01.2013 9:44, celkem upraveno 1 x.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: natural bass
musím říct že mi to příjde zdařilé, můžu se zeptat jakou máš finální představu?
Čo sa týka čelného pohĺadu, viacmenej tam chyba už len hardvér. Musím ešte dotiahnuť boky a zadnú stranu. Inak tie fotky po uploade sú nejaké nanič 
Ahoj. Ten hmatník se tváří jako javor ale není to náhodou taky jasan(netypický)? Takový pěkně vlnkovaný mám taky. Fotky ze stavby by nebyly? Móóóc pěkná basa.
Teší ma, že sa ti páči. Hmatník je vlnkovaný javor, krk je javor a nejaký divný tmavý jaseň, dyha mahagon. Telo je jaseň.
Tak ten divný tmavý jasan mě tak moc nepřekvapil-jádro někdy býva hodně tmavé. Zato ten hmatník..... Opravdu zvláštní kresba. Co povrchovka? Lak nebo olej?
Fermež, možno ešte skúsim na to vosk, ale to si musím odskúšať, čo by to povedalo. A vymenil som fotky, tieto sú myslím zreteľnejšie.
Pěkná kolego..
Hudba je jen taková, jakou ji vnímáš..
.: Aria SB-404/5 .: Sounder FB-JB .: Cordial CSI 9 RP Silent .: Kustom KBA16 .: Superlux HD662F
http://bandzone.cz/fan/trabbi.: Aria SB-404/5 .: Sounder FB-JB .: Cordial CSI 9 RP Silent .: Kustom KBA16 .: Superlux HD662F
Hellou, to tele v pozadí si taky stavěl? JleTmetic píše:Trochu som pokročil, čoskoro snáď niečo nahrám.
proč to kupovat, když se to dá postavit
Áno, je to tu na fóre. Tele z javora sa tuším volá téma. A ďakujem za všetky pochvaly!
Zdarec, kde si našel šablonu ? a nebo máš jí něde ještě v pc nebo tak nějak ?
Bass: Stagg BC300
Handmade hlava a box
Handmade hlava a box
V elektronickej forme neexistuje, iba vyrezaná z mdf, ale podobných typov je vela- yamaha, ibanez...
Krása nesmírná. Je to tak čisté, světlé, optimistické.
Tvoje minulé tele nemělo takové štěstí na dříví, je trochu flekaté, zato práce taky pěkná.
post349295.html?hilit=Tele%20z%20javora#p349295
Tvoje minulé tele nemělo takové štěstí na dříví, je trochu flekaté, zato práce taky pěkná.
post349295.html?hilit=Tele%20z%20javora#p349295
Veĺmi ma teší, že sa ti moja basa páči. Chúďa tele doplatilo na to, ze to bola moja prvá kompletka... Neprikladal som takú váhu výberu dreva, lebo som nevedel, ako sa mi podari krk, ci to nezvrzám. Keď to spätne hodnotím, koĺko som sa na tom narobil, už by som si dal na dreve záležať viac. Zvukovo to mohlo byť ďalej 
Po čase sa mi podarilo spáchať nejakú nahrávku, že ako to asi hrá s ďaľšími nástrojmi. http://soundcloud.com/stanislav-mar-ek/chyby