jsem rockový zpěvák a jelikož pozemní odposlechy bývají naprd a pak bývá i zpěv naprd, tak přemýšlím o pořízení in-ear odposlechu. Pár hodin jsem to teď zkoumal a různě o tom četl, ale stále mám pár nevyjasněných otázek, tak kdybyste mi někdo dokázal odpovědět
1) Jelikož nejsme kapela na takové úrovni že bychom si mikrofonama snímali publikum a jelikož jsem poměrně akční zpěvák, tak mi nezbývá než používat sluchátko jen do jednoho ucha, abych slyšel reakce fanoušků a okolní dění obecně. Pravděpodobně bych si tedy do in-earu poslal jenom zpěv, jelikož zbytek bych slyšel druhým uchem. Otázka je, jestli ten zpěv bude dostatečně nahlas (nezkreslenej), aby byl oproti hluku přicházejícímu do druhého ucha dostatečně rozeznatelný a zároveň abych z toho sluchátka neohluchl?
2) Nejsme na takové úrovni abych mohl investovat 20k do profi in-earů, takže se nabízí jednoduchá otázka - jestli i levný (5-7k) in-ear je znatelně lepší řešení než pozemní monitory, jestli to mé hlasové orientaci značně pomůže nebo třeba může naopak uškodit vzhledem k deformování zvuku?
3) nevím který z těch čtyř nejlevnějších si mám vybrat, na LD Systems jsem četl pár reakcí typu "hroznej zvuk, zahodit, ničí uši, šumí" a na ty dB a Galaxy jsem zase nenašel reakce vůbec žádný
Díky za každej tip