Příznivci Plácido Dominga, sháním parťačku - 22.12.2012

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
extrakatka

Příznivci Plácido Dominga, sháním parťačku - 22.12.2012

Příspěvek od extrakatka »

Jsou toho plný noviny, ale kdyby náhodou ještě někdo nevěděl, 22.12. přijede do Prahy zazpívat “král opery” Plácido Domingo. Koncert proběhne ve večerních hodinách v O2 areně, hostem bude Eva Urbanová. Rychle shánějte lístky. Zatím ještě jsou, ale nejnižší cena je 950 Kč a vyšplhat se může až na 4500 Kč.

Zatím jedu nejspíš sama, ale ráda bych někoho nalákala. Můj plán je takovýhle: Z Ostravy do Prahy bych jela pendolínem v 15:27, ale mrznutí na nádraží a cesta zpět prvním ranním vlakem mě moc neláká, takže se jedině někde ubytovat a druhý den se projít po vánočních trzích. S ubytováním během Vánoc je to v Praze docela náročný, ale objevila jsem tyhle apartmány http://www.your-apartments.cz/praha-apartmany.html. Stačí zadat datum a vyjede dost volných pokojů. Čím víc by nás bylo, tím více bychom ušetřili. Tak coo? Chytne se někdo? Klidně se všemu přizpůsobím, popřípadě se připojím k větší skupině. Ozvěte se do prosím do zpráv.
Naposledy upravil(a) extrakatka dne 13.12.2012 22:30, celkem upraveno 1 x.
Ráda jezdím na koncerty a ještě stále si kupuji hudební CD. Poslouchám klasiku, ale i pořádný rock.
extrakatka

Re: Příznivci Plácido Dominga, sháním parťačku

Nikdo??:(
Ráda jezdím na koncerty a ještě stále si kupuji hudební CD. Poslouchám klasiku, ale i pořádný rock.
extrakatka

Re: Příznivci Plácido Dominga, sháním parťačku - 22.12.2012

Tak jedu sama, napíšu, jak bylo;-)
extrakatka

Tak abyste věděli, moc se mi tam líbilo:) A v dubnu se razí na Kabáty do Parubic:)
impact

Příspěvek od impact »

Plácido Domingo a Kabáti, to je zajímavá kombinace.

Zkus ještě třeba tohle: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby ... koala.html
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“