MXL v69me
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: MXL v69me
prosimtě - dej pozor, při zapínání napájecího zdroje mikrofonu, jak je nastavená voltáž - stalo se mi (taky u mikrofonu od thomanna), že nebylo jednoznačné přepnutí voltáže - na přepínači byla označena 110, 220, ale k tomu popisek na zdroji byl opačný (k 110 na přepínači náleželo 220 na zdroji)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Mno, tak to pak ještě pořádně prostuduju, jeden by řekl že když je viditelné 230v tak to tak bude, ti výrobci jsou zvláštníJens Ludwig píše:prosimtě - dej pozor, při zapínání napájecího zdroje mikrofonu, jak je nastavená voltáž - stalo se mi (taky u mikrofonu od thomanna), že nebylo jednoznačné přepnutí voltáže - na přepínači byla označena 110, 220, ale k tomu popisek na zdroji byl opačný (k 110 na přepínači náleželo 220 na zdroji)
- Jens Ludwig
- Odborník
největší problém je tam ten, že krabici zdroje a jeho střeva navrhujou a nejspíš i vyráběj odlišný lidi - čili tam snadno může dojít k mejlce...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Takže, chválím přístup thomannu! Odeslal jsem mikrofon, a za 2 dny jsem měl doma novej!:) neuvěřitelné... Prosím může mi někdo zjistit v jaké poloze zdroje to běží na 220? Jestli když jd 220 videt nebo když je vidět 110? Děkuju moc!Jens Ludwig píše:největší problém je tam ten, že krabici zdroje a jeho střeva navrhujou a nejspíš i vyráběj odlišný lidi - čili tam snadno může dojít k mejlce...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Standardní praktika je, když je to VIDĚT (což by mělo být i logické - vidím "110", takže nemůžu strčit do "230" sítě a podobně..). Návod to nezmiňuje?
P.
P.
Je tam pouze, moznost prepnuti 220/120 nic vic o poloze. Ano logicke to je , ja jen abych mel jistotu par clenu tu zminovalo i mozny opak prepinanipavlii píše:Standardní praktika je, když je to VIDĚT (což by mělo být i logické - vidím "110", takže nemůžu strčit do "230" sítě a podobně..). Návod to nezmiňuje?
P.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Tak si hoď mincí
Ale vážně, přepni to tak, že co je vidět, to platí. (ale ne že za to pak budu moct já) 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ti se vam hazarduje s cizim mikrofonem:D no dobre! Je to na tvoji zodpovednostpupack píše:Tak si hoď mincíAle vážně, přepni to tak, že co je vidět, to platí. (ale ne že za to pak budu moct já)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
takže jak? běží?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Hoj, tak jsem ho včera zapojil. Stejný způsob stejný postup a mikrofonokamžitě fungoval.
Takže vadný první kus.
Musím hrozně pochválit záznam mikrofonu... Nádherný teplý, takový prostorový hlas... Moc hezký na poslech... Jsem z něho opravdu natšený!
Takže vadný první kus.
Musím hrozně pochválit záznam mikrofonu... Nádherný teplý, takový prostorový hlas... Moc hezký na poslech... Jsem z něho opravdu natšený!
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme rádi, že to vše již funguje jak má a s natšením očekáváme nějaké nahrávkyMatyoMaty píše:Jsem z něho opravdu natšený!
Bohužel na to jdu postupně, teďka jsem komplet zaizoloval celou garáž, snížil stropy dal bodovky, všechno prostě nově udělané.. A až to bude hotové komplet / nahravaci mistnost a master room tak se začneHendrek píše:Tak to jsme rádi, že to vše již funguje jak má a s natšením očekáváme nějaké nahrávkyMatyoMaty píše:Jsem z něho opravdu natšený!.
TAk do nějakýho topicu (nebo klidně sem) fotky studia/"studia" .. Tohle mě hrozně zajímá totiž
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Omlouvam se hodim sem mensi OT, do tedka sem mel midi klavesy do pc zapojene. A tedka chci zapojit klavesy do zvukovky jak? Date mi odkaz na nejaky kabel? Dostal sem k tomu pouze kabel na propojeni do usb .. A na zvukovce usb nemam.. Prosim nejaky odkaz na kabel ktery mam koupit . M audio oxygen, focusrite 8.6
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A proč to? Nech to zapojené do USB jako doteď - však je to totéž 
P.
P.
Mno chapu ze midi nevydava zvuky ktere by zvukovka zkvalitnila.. Ale napadla me treba latence? Nebyla by lepsi? Radsi uz nic rikat nebudu nebo se tu strapnimpavlii píše:A proč to? Nech to zapojené do USB jako doteď - však je to totéž
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
Dekujipavlii píše:nebyla.
P.