Reverend Guitars

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Reverend Guitars

Příspěvek od nozaki »

http://www.reverendguitars.com/
známej si koupil Jetstream 390 a je max.spokojenej.Nechal si ji dovést z Německa,protože u nás se tyhle kytary jinak sehnat nedají.Tvarově se mně fakt moc libi a co se týče kvality tak už to budou lepši kytary.Ty kolem 15tis.Když bych přemýšlel ještě o jedný kytaře tak bych bral REVEREND všema deseti.Asi model Flatroc.
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 27.04.2024 5:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna názvu příspěvku
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No ten Jetstream 390 je zrovna muj favorit, jak jsem psal v topiku o Eastwoodu :), docela bych si jej rad zkusil "omakat".
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

mozna to lp nebo flying v jinac to je kanal :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

ten Jetstream se mne taky moc libi.Je skoda,ze v cechach se nikde neprodavaji.Taky bych si je rad vyzkousel.
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

sakra ja si nevsim,ze impact se uz o reverend zminoval :roll:
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Mě se líbí, palec nahoru :wink:
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter Láng »

Řemeslně (podle obrázků, v ruce jsem neměl) extratřída, moc pěkný. Ale ten design je, jakbychtořekl, moc standartní ;-). Neurazí, nenadchne.

edit: no zvouček krásnej, jojo.
krade

Příspěvek od krade »

JJ, moc pěkný kejtry - i zvukově se mi líbí, hlavně to "SG" s P90.
afektband

Příspěvek od afektband »

Ty kytary se mí vůbec nelíbí, hlavně ty "jaguáry" s reversníma hlavama.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Reverend Guitars

Příspěvek od rotten77 »

Pokukuju po Jetstream RB/HB ale rád bych si ho vyzkoušel. Skladem mají v Muzikeru, ale v Bratislavě.
  • Nevíte o nějakém dalším obchodě v ČR?
  • Máte někdo Jetstream? :-)
wikxzen
Rádce

Re: Reverend Guitars

Příspěvek od wikxzen »

Dívám se na aktuální nabídku Reverend kytar. O tyto kytary jsem se přestal zajímat po pořízení jiné značky už asi před deseti dvanácti lety. Dříve mi rukama prošly Jetstream 390, Buckshot s Revtron u krku a na omakání měl tehdejší Chargery a "duté" Tricky Gomez.

Zdá se mi, že ten vzhledový posun k aktuálním variacím je už docela výrazný spíše v tom horším slova smyslu - čistě subjektivně se na to dívám. Je to plné barviček jak z dětských malovacích palet. Osobně tam silně postrádám motivy s důrazem na kresbu dřeva, ikdyž je korina "nudné" dřevo z hlediska kresby. Na druhou stranu se Reverend chlubí několik let krky s "pečenými" javory, to nebývalo.

Několikrát jsem pozvedl obočí nad např. signature variacemi B. Corgana. A na druhou stranu, sign. Boba Balcha jsou právě ty s důrazem na dřevo, co tak postrádám u ostatních modelů nebo řad (čest výjimkám). A především nějaké sign. Eastsider modely Peta Andersona (Custom nebo T) se mi zdají jako podařené ve všech ohledech.

Nedávno mi unikla zajímavá nabídka na Gristlemastera, sign. Grega Kocha - tenhle přerostlý telecaster na steroidech by mě asi bavil. Ale zase ty "šílené barvy" z aktuální nabídky. Uniklá bazar. nabídka byl nějaký méně nápadný klasický sunburst, který Reverend už nenabízí. Kupodivu se mi líbil ještě v provedení bílého/mléčně lehce průsvitného náteru - dřevo tedy bylo trochu vidět.

Tož tak, lehké povzdechnutí nad kdysi mou nejoblíbenější značkou z tehdejších časů.

P.S. - Aspoň průběžně pořádají koncerty skrz YouTube - Reverend G. - videos
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“