Cena tuším kolem 2000Kč, možná i méně. Lepší bude jim napsat. Jednoduchá a velice levná náhrada za Z-11. Kdysi jsem o ní uvažoval, ale nakonec se mi o přepínání stará G-Major.
Díky za info, už jsem si ověřoval možnost od Microdesignum, tam to vychází na 2500,- a doručení do týdne mrknu ještě na tvůj návrh zda se dozvím víc.
Tohle nabízí Microdesignum:
jj, Já to měl ohledně omezeného použití kanálů, kde využívám 6 kanálů pro GSP1101 trochu jiné. Trasco stejně jako z11 má kanály dané a v nich si pak můžeš měnit pozici relátek - viz manuály. Proto po dohodě s microdes... mi udělal soft. přepínábí relé pomocí binárních jednotek, takže nepoužívám kanály. Velice jednoduché a pro FCB1010 s použitím již tak nacpaného jednoho presetu midi příkazy praktické. http://feki99.wix.com/feki/apps/blog/tag/midi-switch
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
A midifujswič Behringer FCB má, myslím, 2 relátka, to by na 4 kanály Screamera asi stačilo, ne? Dá se koupit levně - že bys sis třeba položil Boss na zesik. Nemuselo by to být tak obskurní jak to vypadá, účel světí prostředky.
Tak ten Trasco MSI 4 se už nevyrábí. Díky za tip na FCB1010, ale ja právě mám GT-10ku a kupovat si další krabici na podlahu vážně nechci. Toto je řešení pro ty kteří mají efekt například do racku a potřebují už jen vyřešit přepínaní apartátu a využívat efekty z procesrou. Jenže já mám efekty v Gt-10 a tím pádem jí potřebuji používat a kvuli přepínání nechci kupovat další obrovský pedál a chci využít MIDI povely z GT-10ky. Proto prozatím jediná rozumná cesta je právě Microdes...
Tak střel GT-10, kup G-Major, FCB1010 a jsi v pohodě. Nebo jakýkoliv jiný procesor, který by se ti líbil. Některé jako Major zvládají právě i to přepínání. Pokud se budeš tvrdohlavě držet GT-10, moc daleko se nedostaneš.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fade píše:Tak střel GT-10, kup G-Major, FCB1010 a jsi v pohodě. Nebo jakýkoliv jiný procesor, který by se ti líbil. Některé jako Major zvládají právě i to přepínání. Pokud se budeš tvrdohlavě držet GT-10, moc daleko se nedostaneš.
Vím že by bylo nejsnažší pořídit Majora + FCB ale prozatím je to pro mě finančně náročné takže jedině až časem. Každopádně díky za nápady. Teď už aspoň vím jaké jsou možnosti. Jen tak pro upřesnění Major má teda 1 stereo jack s rele tedy přepínaní 4 funkcí a jeden jack mono jo?? Pokud chápu dobře manuál Screamera tak tam píší že oba jacky musejí být stereo. Ten VLS je rozdíl hlasitosti a druhý zapíná reverb. Je to tak?
Ano, oba bys musel mít stereo. Major má jen 1 stereo jack. Ale reverb a VLS zapínat a vypínat asi nebudeš potřebovat, vzhledem k tomu, že to umí už sám G-Major.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fade píše:Ano, oba bys musel mít stereo. Major má jen 1 stereo jack. Ale reverb a VLS zapínat a vypínat asi nebudeš potřebovat, vzhledem k tomu, že to umí už sám G-Major.