Nová elektrika 20000
Pravidla fóra
Re: Nová elektrika 20000
Tak jsem si zkusil to tele, kámošův kámoš ho má a je to pro mě úžasná kytara, takže si jí asi koupim i cena je pro mě dobrá. Děkuji za rady 
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Nejak sa mi zdá, že tak nejak nevieš čo chceš. V prvom rade si ujasni aký štýl/žáner chceš v hrať. Ak chceš hrať najmä tvrdé štýly, tak ti je Fender zbytočný, pretože ten je stavaný na čistý/country/blues/souther rock, kde vynikne jeho zvonivosť a kryštálovosť zvuku - imho kukni si čo tam je za snímače, na stránke výrobcu. A ak hľadáš gitaru na metal, apod. hľadaj niečo s high output-om 
Zkus se domluvit s obchodem, jestli by ti nesehnali Ec 1000 za ty peníze - neměl by být problém. Akorát co se krku týče, tak ten rozhodně není plochý jako Ibanezy nebo LTD/ESP superstraty. je to krk ala Gibson z 60 byť hubenější, ale hodně pohodlný.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Vim co tam je za snímač stačí vyměnit a protože ta kytara stojí asi 16000k a ducana prodám tak budu mít na jinej. Kytara je celá z mahagonu takže to moc fender neni
a krk modern-c mi vyhovuje mám ho na squierovi. Já si myslim že s jinym snímačem to bude vyhovující kytara.
a EC-1000 neni pro mě to bych jí fakt musel taky sehnat za těch 16K abych do ní koupil jiný snímače protože EMG nechci.
a EC-1000 neni pro mě to bych jí fakt musel taky sehnat za těch 16K abych do ní koupil jiný snímače protože EMG nechci.
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Po trochu delším důmání je tu pro mě ještě jedna varianta. Mám doma po tátovi kytaru ručně dělanou tvar rádoby kramer dělal jí nějakej pán Vácha z moravy. Je z masivního jasanu, krk javor s ebenovým hmatníkem, U kobyly je gibson 500t a u krku je singl fender nevím jakej. Má 4 potenciometry jako gibson plus rozepínání. ALE kytara má špatné Floyd rose (no-name), no vlastně celej hardware je na nic a krk by potřeboval zahladit atd. Kytara je zvukově úžasná i sám táta řekl že kdyby byla mechanicky ok že by jí nikdy nevyměnil a to že má docela dost slušný cajky. A chci od vás vědět jestli vy by jste šli do nový kytary nebo jestli by ste jí dali kytarářovi aby z ni údělal uplně novou kytaru. já sám absolutně nevím.
nechal bych si udelat kalkulaci + vycet co vsechno je v haji na tom vavrusoj a zkusil bych to...