Ibanez SW 65

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Mails

Ibanez SW 65

Příspěvek od Mails »

Je vhodné toto Combo Ibanez SW65 pro elektroakustickou kytaru,Walden D552E ,12 strun,je to na hraní country hudby doma a v malých prostorech(restaurace a pod)A další otázka je,,zdali jde u tohoto comba použít při reprodukci zároveň připojení kytary i mikrofonu pro zpěv.Díky za pomoc.Mails
Naposledy upravil(a) Mails dne 3.02.2013 16:15, celkem upraveno 1 x.
MilanT

Re: Combo

Příspěvek od MilanT »

Prosím používej výstižnější název vlákna. Navíc slovo "combo" mi připomíná "Červenou Carculcu" :D
Pokud vím, tak se jedná o basové kombo a tak navíc přesouvám do správné sekce.
Mails

Re: Ibanez SW 65

Příspěvek od Mails »

Jsem zde nový a začátečník nevím jak zde vše probíhá,,,chci si pořídit něco na hraní,,proto jsem se sem obrátil.Tak mne nemusíte hned bít:-))).Na nabídce zmiňovaného comba to není uvedeno,,že to je basové.Mails
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Nevím, jestli je nejvhodnější způsob nejdříve si vybrat kombo (bez popisu) a nebo ho dokonce koupit a pak pátrat, k čemu bude vlastně dobré.
Být tebou, tak si vyhledám vhodné téma na elektroakustické kombo a ptám se tam. Témat je tady dost:
:arrow: komba-zesilovace-reproboxy/elektroakust ... A9%20kombo
:arrow: komba-zesilovace-reproboxy/konzultace-e ... A9%20kombo
:arrow: komba-zesilovace-reproboxy/kombo-na-ele ... A9%20kombo
:arrow: komba-zesilovace-reproboxy/jaky-aparat- ... A9%20kombo
:arrow: akusticke-kytary/elektroakusticke-kombo ... A9%20kombo
Mails píše:Jsem zde nový a začátečník nevím jak zde vše probíhá,,,Tak mne nemusíte hned bít
Tuhle větu jsi sem raději neměl psát. Když vyjedeš poprvé s autem na silnici a způsobíš nehodu, tak použij tuhle větu a nebudeš se stačit divit.
Nikdo tě tady nebije - moderátoři vyhledají, opraví, přesunou... :(
Takže svůj dotaz na elektroakustické kombo polož v některém výše uvedeném tématu. Tady to nechám otevřené pro to basové kombo Ibanez.
Mails

Příspěvek od Mails »

Děkuji za poučení,a navedení na odkazy,ale myslím,,že srovnání silničního provozu se stánkami na netu o aparatuře,,je více jak promitivní a demagogické.Myslím,,že je lepší otevřeně přiznat začátky,,než se chovat jak mistr světa.Jako Ti co o řízení auta vědí vše,přesto že řídit začínají,,a jejich křížky pak zdobí okraje našich silnic !!!A od toho si myslím tady tyto stránky jsou,,pokud ne,,tak tady nemám co dělat,,Omlouvám se za zdržování......Mails
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Moje odpověď přes SZ.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, každopádně na elektroakustiku to asi nebude to pravé ořechové.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Mails

Příspěvek od Mails »

Díky,,já jsem to Combo našel na aukru,ale bylo uvedeno jen jako combo pro kytaru,o tom že to je basové ani zmínka.Na dotaz prodávající nereagoval.Tak jsem se chtěl jen ujistit jak to je.Mails
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“