ESP - LTD Graphic Series

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Veno

ESP - LTD Graphic Series

Příspěvek od Veno »

Rád bych znal vaše názory na tuhle sérii. Vedle SG a LP uvažuju o další kytaře právě o LTD stratovi, jejich tvar těla a hlavy je jedinej stratocaster co se mi líbí. A tahle série mně rozhodně zaujala, bohužel zřejmě u nás v ČR trochu nedostupná :D myslíte že by taková kytara vyšla dráž než např. kopie od kytaráře ? Mně osobně by se líbilo osazení HB - HB 1x společný volume, přepínač a pevná kobyla, nebo jen kobylkovej snímač. Nic víc na kytaře nepotřebuju. Bohužel ve standardních sériích se straty v takové jednoduché kombinaci nedělají. Nakonec bych možná spíš uvažoval nad kytarářem, ovšem je tu zase otázka jestli by byl ochoten zajít do tak přesné kopie (tvaru samozřejmě, grafická úprava je už kapitola sama pro sebe). Pak je tu možnost jejich Custom Shopu, ale to už je nad naše finanční síly :D Konkrétně fakt hezká kytara je ta verze Heavy Metal 1, nebo M VAMPIRE BIO-TECH.

http://www.espguitars.com/guitars/ltd-g ... eries.html
.: NBE Jolana Diamant 2008 :: Epiphone Les Paul Standard :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
.: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.
MilanT

Re: ESP - LTD Graphic Series

Příspěvek od MilanT »

Nějaké kousky má v nabídce audiotek. Ale nemá reverzní hlavu, tedy pokud toužíš po hokejce.
Veno

Příspěvek od Veno »

No zrovna po té reverzní hokejce toužím :D
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
911

Příspěvek od 911 »

Za tuto chtěj 22 litrů a to kytarář za ty love neudělá.Nebo koupit třeba černou a dát si na ni vyrobenou samolepku,bude to pak v budoucnu lépe prodejné.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

lodyha

Příspěvek od lodyha »

Ty nový esp-ltd jsou fakt pěkný třeba to bílí Mko http://www.espguitars.com/guitars/ltd-g ... maple.html
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Veno

Příspěvek od Veno »

Mě se ty Mka taky děsně líbí. Chtěl bych si časem k tomu SG a LP pořídit nějakou čistě metalovou kytaru a právě ty Graphic Series Mka se mi fakt líbí. Z normální série snad jen tato :

http://www.espguitars.com/guitars/ltd-e ... -acsb.html

Tam mně ale štve ten floyd a černej hardware :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Podle mě bude lepší řešení koupit normální LTD (cena, dostupnost) a nechat si to stříknout, když už chceš mít grafiku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Veno

Příspěvek od Veno »

Nero píše:Podle mě bude lepší řešení koupit normální LTD (cena, dostupnost) a nechat si to stříknout, když už chceš mít grafiku.
Taky to tak vidím, jen je potíž, že se třeba nedělá sériová LTD m řada jen s jedním snímačem. A taky bych musel sehnat šikovnýho grafika :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To je tak hrozný problém ty snímače navíc prostě nepoužívat?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Veno

Příspěvek od Veno »

Ono mi tam nejde jen o to že bych ho nepoužíval, ale taky to úplně jinak vypadá :D a není to prostě klasika...vím, asi jsem divnej :roll:

EDIT: nebo to udělám jako Alex Scholpp od Tarji - ten ty krkový snímače vyndává a nechává tam jen díru :D
lodyha

Příspěvek od lodyha »

Já tě chápu, proč kupovat kytaru když se ti na ní něco nelíbí. A jen tak mimo téma když už znáš alexe sholppa tak doufám že znáš jeho kapelu farmer boys :D
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Veno

Příspěvek od Veno »

Jasně že znám, i když musím přiznat, že jeho práce u Tarji si mě získala víc :D každopádně nikdy nemůžu pochopit, že hraje na kytaru s delší menzurou tak nízko pod pasem...pro mně nadlidský úkol, tak jsem radši přešel na LP menzuru a to je jiná :mrgreen: jinak jako kytaristu ho poslouchám poměrně dost. Dokonce i projekt The Help, i když to je už žánrově někde jinde...
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

MilanT píše:Nějaké kousky má v nabídce audiotek. Ale nemá reverzní hlavu, tedy pokud toužíš po hokejce.
Tohle je možná hodně off topic, ale nějak mi uniká zrovna tahle kytara. Je to prakticky "signatura" Slayer, ale není na něm Kahler, ba ani obyč FR.

Nej by bylo jak psali jiní mít normální kytaru a hodit si na ní samolepky. Hanneman to tak taky dělal s jeho kultovním Jacksonem Soloist (zajímavost: Jeho ESP má přesně stejné parametry jako Jackson, orig ESP signatura je ale o něco jinačí, blíže k ESP).
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“