Problém s tremolo pákou
Pravidla fóra
Problém s tremolo pákou
Zdarec před týdnem jsem si koupil strata.Dostal jsem zvlášt tremolo páku tak jsem ji nasadil šlá dát úplně lechce.Chvili jsem ji tam nechal ale zjistil jsem že mi je úplně k ničemu že mi akorát zavazí tak jem ji chtěl dát pryč ale ejhle nějak se to tam zaseklo de s ní híbat jen do poloviny a pak už to jde ztuha bojím se abych to nevyrval celá.Porsím tedy o radu jestli je to tím že jsem zničil závit(a jak to de spravir popř.dát pryč aspon tu páku)nebo se něco musí uvolnit nebo nějak naštelovatDíky moc za rady
Naposledy upravil(a) JardaF dne 13.12.2007 15:22, celkem upraveno 2 x.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Já bych volil kleště a hrubou sílu. Zkus o pořádně dotáhnout a potom odšroubovat, jestli nepude, tak zbejvá jenom hrubá síla. jinak celou kobylu težko urveš.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pigdestroyer píše:co to furt meles, stratova kobyla je tremolonodj píše:a je tam stratová kobyla nebo tremolo?pokud si tu páku při nasazování moc utáh,stejně ztěžka půjde ten púohyb nazpátek..nebo jestli se ohnuly někde drážky závitu a teď to nechce ven..
to se bavíš s kym jako?může mít na stratovi třeba i floyd rose nebo typ floyd rose a podle toho jaký konkrétně,je tam různý uchycení páky k tremolu
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
vem kytaru i s pákou dojdi k nejbližšímu kontejneru a jední pohybem to do něj vhoď... ušetří ti to mnoho starostí. Jinak hrubá síla bo reklamace...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
u dimavery je možný vše....nodj píše:ten závit-páku a závit v tremolu můžeš zničit..a nevim,jestli nemůžeš urvat tremolo..jestli nemůže křupnout třeba dřevo v místech uchycení k tělu kytary..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Dávej bacha já hned první den co sem dostal kytaru sem si tu páku zlomil a kus zůstal v tremolu. . !!!Šrouboval sem v klidu a pak že to sundám,že to nepotřebuju a najednou to šlo z těžka a půl otáčky, m*d a páka mi zůstala v ruce
. . Al ejaksi mi je to jedno,páč ji stejně nepoužívám 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Ne, pokud se zlomí, tak ten zbytek se dá odvrtat. Jsou na to speciální vrtáky.Nero píše:Ještě jedna možnost -pilka na železo a pápá pákování...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Fakt se to dá odvrtat. . ??Já toho mám kus ve vnitř a nikdo si moc s tím neví rady. . jen možná zámečníci by si pohráli. .impact píše:Ne, pokud se zlomí, tak ten zbytek se dá odvrtat. Jsou na to speciální vrtáky.Nero píše:Ještě jedna možnost -pilka na železo a pápá pákování...
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele: