předělání humbuckeru z dvoužíly na čtyřžilový
Pravidla fóra
předělání humbuckeru z dvoužíly na čtyřžilový
Zdravím, chci se zeptat jestli jde doma předělat dvoužilovývý snímač na čtyřžilový? Konkrétně mi jde o humbucker Seymour Duncan SH1 N. Chtěl jsem si na svém les paulovi udělat rozepínatelné cívky. Díky za odpověď.
Naposledy upravil(a) krys96 dne 3.01.2013 15:21, celkem upraveno 1 x.
Re: předělání humbuckeru z dvoužíly na čtyřžilový
Určitě to jde. Napoprvé bych to nezkoušel na značkovém snímači. Dělal jsem to víckrát, je snadné to podělat. Nejjistější je to poslat RMPickups apod.
A nevíte někdo kolik by to tak přibližně mohlo stát když to dám do servisu nebo tak někam?
- OndrejCvrk
Jen tak mimo... Uprav si název tématu, krapet se ti to neshoduje
Já bych spíš upravil první příspěvek
Tam je podle mě rozpor:
krys96 píše:Zdravím, chci se zeptat jestli jde doma předělat čtyřžilový snímač na dvoužilový? Konkrétně mi jde o humbucker Seymour Duncan SH1 N. Chtěl jsem si na svém les paulovi udělat rozepínatelné cívky. Díky za odpověď.
Můj odhad cca 200Kč? Krytovaný o 100 víc.
+ 2x pošta.
A nedával bych to jen tak někam, ale někomu, kdo se ve snímačích vyzná, a už to dělal.
+ 2x pošta.
A nedával bych to jen tak někam, ale někomu, kdo se ve snímačích vyzná, a už to dělal.
díky za odpověď. Jinak v textu byla chyba omlouvám se už je to předělané, název byl správně a teď by měl souhlasit i popis.
Tak jsem zkoušel napsat několika opravářům a jako odpověď jsem dostal cenu cca 500-650 kč. Mě osobně to přijde trochu moc, co myslíte vy?
Nemyslím, není to práce na pár minut. A když si vezmeš, kolik hrubého stojí hodina práce, nějaký náklady na zařízení a materiál, nájmy, energie a i třeba telefony apod., který se u podnikání v ceně musí projevit, tak Ti to zas tak moc nepřijde.krys96 píše:Tak jsem zkoušel napsat několika opravářům a jako odpověď jsem dostal cenu cca 500-650 kč. Mě osobně to přijde trochu moc, co myslíte vy?
A odkud jsi? Má snímač kryt?
Jsem z Pardubicka. Snímač je bez krytu. Nakonec jsem ho poslal panu Machovi do RM piskups. On si řekl za úpravu 200 kč plus pošta takže cenově to vyjde nejlíp.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Za 200,-? To je hodně dobré, to si pak říkám že se mu to vůbec vyplatí, skutečně to nebude práce na minutu.
No na minutu to asi nebude ale co jsem koukal na video jak to nějakej chlápek dělal tak si myslím že když to má v ruce tak to je na chvilku. Psal že tyhle opravy dělaj běžně.
Tak dnes balík dorazil. Všechno je tak jak má a navíc byla objednávka vyřízena opravdu rychle. Takže za mě můžu R.M. Pickups vřele doporučit.