Dimavery JG-502

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
iMatzj

Dimavery JG-502

Příspěvek od iMatzj »

Ahoj, hledám si el. kytaru a na internetu mě zaujala tato http://muziker6-px.rtrk.cz/kytary/elekt ... ery-JG-502

Na youtube jsem nenašel ukázku zvuku.
Tu na fóru také nic o této kytaře. (Jestli se pletu. Opravte mě).

Co si o té kytaře myslíte?

Líbí se mi dosti tvarem/vzhledem a cenou.
Cort Earth 70.
Squier Bullet Strat.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Dimavery JG-502

Příspěvek od jazzym »

hezký kousek .. levně
forum pro komplexní hráče
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Tady zase někomu skončil ban, ne? No, k dotazu. Klidně jsi mohl dotaz hodit do nějakýho tématu o kytarách dimavery než zakládat nový téma, ale to je jedno. Tuto kytaru jsem v ruce nedržel, ale obecně nepatří zn. Dimavery k nějakým top značkám. To neznamená, že tahle kytara musí být nutně šunt. Rozhodně bych to ale nekupoval přes eshop bez vyzkoušení. Co mě ale pobavilo je ten popis, to psal někdo, kdo o kytarách nemá ani ahnung, což ve mě taky moc důvěry nebudí. Dvojí výztuž je asi dvojcestná výztuha. Přeloženej sunburst jsem taky ještě neviděl a ať koukám jak koukám a počítám jak počítám, tak tam vidím jen 22 pražců. Děrované tělo :roll: :lol: A tun-o-matic taky vypadá jinak.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

JJ, vsadím se, že to byl google translator či něco podobného...

iMatzj - koupě Dimavery je risk. Můžeš mít ohromné štěstí a natrefit na kus, který se povedl, ale mnohem větší šance je, že narazíš na kytaru podprůměrné kvality. Je pravda, že za tenhle peníze kytaru podobné koncepce budeš shánět těžko (proč asi?), ale zamyslel bych se nad tím, jestli opravdu chceš "pololubové" tele s dvěma HB, a pokud ano, tak jestli nejít po jistější volbě a hledat na bazaru Squiery.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
iMatzj

Příspěvek od iMatzj »

J.J. - Mám zkušenost z fóra kde neměli moc v lásce když někdo obnovoval starší téma. Takže se omlouvám. Pro příště si dám pozor. Jinak děkuji za informace.

Nero - Děkuji za informace. Podívám se na nějaké Squier kytary.
Cort Earth 70.
Squier Bullet Strat.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

iMatzj píše:J.J. - Mám zkušenost z fóra kde neměli moc v lásce když někdo obnovoval starší téma. Takže se omlouvám. Pro příště si dám pozor. Jinak děkuji za informace.

Nero - Děkuji za informace. Podívám se na nějaké Squier kytary.
to myslel na mna ja som bol za banom :D

btw. mal som nutkanie pochvaliť , lebo aj mna by zaujimali zvukove možnosti pololubu , v poslednej dobe sa mi páči ked je počuť v gitare viacej ako len snimanie strun :wink:
forum pro komplexní hráče
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Je to jinak jazzyme. Tím obnovením starého tématu neměl na mysli tvůj ban, ale tohle:
J.J. píše: Klidně jsi mohl dotaz hodit do nějakýho tématu o kytarách dimavery než zakládat nový téma, ale to je jedno.
carver

Příspěvek od carver »

jazzym píše:
btw. mal som nutkanie pochvaliť , lebo aj mna by zaujimali zvukove možnosti pololubu , v poslednej dobe sa mi páči ked je počuť v gitare viacej ako len snimanie strun :wink:
myslím že tá gitara s pololubom moc spoločného nemá, je to len thinline s jednou dutinou pod efkom
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

iMatzj píše:J.J. - Mám zkušenost z fóra kde neměli moc v lásce když někdo obnovoval starší téma. Takže se omlouvám. Pro příště si dám pozor. Jinak děkuji za informace.
To my máme naopak většinou rádi :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kissakmira

Příspěvek od kissakmira »

Dimavery les paul (jsem zatíženej na les paul - sg)---už v životě -NE!- neladí a nikdy ladit nebude. je to muj názor .ale kamoš říká že je to strunama i rukama.nevim. před loni jsem prodal Washburn takový obyčejný černý dřevo , ale hrálo to daleko lépe než nafintěná slečna v barvě
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“