Výběr SG kolem 4000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kissakmira

Výběr SG kolem 4000

Příspěvek od kissakmira »

Ahoj chlapi, chci si koupit S-Géčko a nevím jaký. poradíte? http://www.kirstein.de/E-Gitarren/SG-Mo ... herry.html
tohle se mi zdá nejhezčí ale nemusí hrát. + 18 euro za dopravu
http://kytary.cz/jay-turser-jt-50-tr/HN132921/ pěkné ale nevím. :? je to amerika
http://www.muziker.cz/kytary/elektricke ... KillPot-CH
a tady je o 500 dražší než na slovensku http://kytary.cz/epiphone-sg-special-ch/HN006438/ :wink: jasně že čekám že každý asi nevyzkoušel všechny tak názory od všech. díky :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Výběr SG kolem 4000

Příspěvek od Nero »

Amerika z tohohle nebude nic. Koukni na Bach, Vintage, Fokus...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
José

Re: Výběr značky kytary

Příspěvek od José »

Nejlepší bude vlastníma rukama ozkoušený, z více kusů vybraný...(nápis nehraje, tim spíš v týhle cenový..)
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

kodl258

Příspěvek od kodl258 »

Pokud bys trval na nové, tak fokuska není pro začátek špatná volba.
http://www.fokuskytary.cz/fokus/kytara. ... 1,9,!P,105
Mám jednu doma a docela hraje. Je ale potřeba tam zajet, vyzkoušet a vybrat si.
Zvukové rozdíly mezi kusy jsem poznal i já.
U levných kopií SG taky musíš počítat s tím, že budou padat na hlavu.
junapetr

Příspěvek od junapetr »

Mám sg od fokusu ale že bych ho někomu doporučoval tak to teda vážne ne. Pokud ti jde jen o ten vzhled tak si kup to co ti padne do ruky (klidně i ten fokus) a pokud ti jde o zvuk sg tak to si jestě budeš muset hodně přišetřit. A dobře si rozmysli jestli to sg vážne chceš aby jsi ho za měsíc nebo dva zoufale nezkoušel prodat za polovic aby jsi koupil strat nebo něco jiného.
kodl258

Příspěvek od kodl258 »

Asi jsi neměl šťastnou ruku při výběru. Samozřejmě, je to levná asijská produkce, takže se nedají čekat zázraky.
krade

Příspěvek od krade »

hrál jsem na několik epi sg g400 a nikdy to neznělo špatně...no ale vždycky to byla korejská produkce - dokonce moje starý sg mělo mechaniky grover, který byly lepší než na mojim sg standard. myslim, že kupovat si takhle levnou kytaru novou, je blbos. lepší je koupit to z bazaru a radši si trochu došetřit...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Walther

Příspěvek od Walther »

Hele a chceš přesně typický Gibson SG nebo by mohl být i třeba ESP - LTD Viper?
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

krade píše:hrál jsem na několik epi sg g400 a nikdy to neznělo špatně...no ale vždycky to byla korejská produkce - dokonce moje starý sg mělo mechaniky grover, který byly lepší než na mojim sg standard. myslim, že kupovat si takhle levnou kytaru novou, je blbos. lepší je koupit to z bazaru a radši si trochu došetřit...
To máš těžký, někdo holt má ten přístup, že by použitou nechtěl. Například já. Bazarem se dá dost ušetřit a koupit dobrá kvalitní věc (když jen vezmu, kolik už jsem toho prodal a za jaký ceny...). Ale prostě bych si ke kytaře nikdy nemoh vytvořit takovej vztah, jako když je prostě jenom moje. Možná by to vyřešil Freud :D . Nicméně měl jsem před časem v ruce nějaký SG od Bachu a vůbec to nehrálo špatně, ale jak už bylo řečeno, je to hrozně kus od kusu.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
symar

Příspěvek od symar »

Walther píše:Hele a chceš přesně typický Gibson SG nebo by mohl být i třeba ESP - LTD Viper?
A jaký vlastně jsou ty ESP - LTD? Taky jsem se teď nějak zbláznil do SG. Mám v merku Epiphone G-400. Až bude nějaká ta koruna mám u toho zůstat, nebo stojí za vyzkoušení nějaká ta ESP -LTD Viper 50 nebo 100? Nebo zkusit na Kytarách Jay Turser? Není Turser průser? Díky.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Walther

Příspěvek od Walther »

Osobně vlastním taky jedno LTD a dost mi vyhovuje. Rozhodně bych toho Vipera někde zkusil být tebou může ti padnout do ruky víc než ten Epiphone nebo tě taky může dost zklamat.
symar

Příspěvek od symar »

Walther píše:Osobně vlastním taky jedno LTD a dost mi vyhovuje. Rozhodně bych toho Vipera někde zkusil být tebou může ti padnout do ruky víc než ten Epiphone nebo tě taky může dost zklamat.
No já, že jsem právě sesbíral poznatky, že ty levné LTD stojí za prd a že ten Epiphone je již rozumnej. Záleží taky samozřejmě kus od kusu. No nezbyde než ozkoušet, až tedy budou šušně. Problém je, že ty LTD na krámech moc nemají, Epiphony jsou přeci jenom vidět více, alespoň tedy v současné době.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Dovoluju si nabídnout svoje SG, visí tady na tržišti.
kissakmira

Příspěvek od kissakmira »

Tak jsem koupil Harley Benton,a mám ho cca 2 týdny. ladí,je lehká a nádherná. za tu cenu byc jinde nekoupil. 2.600,- kč při převzetí u UPS a to jsem k tomu měl kabel započítaný a oni ještě jeden (takový nanic ) DÁVAJ ZADARMO. mohu jen doporučit. :)

EDIT: Tvůj odkaz na "thomman.de" jsem musel vymazat. Bylo to nahlášeno uživatelem jako odkaz na vir (God Bless AVG) a i můj AVAST řval jako pominutý. Správně se to píše thomann.cz. Prosím o větší pozornost při psaní.
MilanT.
Ushi

Příspěvek od Ushi »

Za tak málo peněz si moc muziky nekoupíš.. Buď si našetřit na nějaká SG od Epiphona nebo Les paula, nejlevnější budeš mít už od 8 K. Jinak pokud máš limit 4K, tak bych šel do Bacha, ty celkem odpovídaj cena-výkon.
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Mám Epiphone G-400 za 6.500.- a nemůžu si ho vynachválit. Časem jen vyměním potenciometry a snímače.
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
jarji

Příspěvek od jarji »

symar píše:
Walther píše:Osobně vlastním taky jedno LTD a dost mi vyhovuje. Rozhodně bych toho Vipera někde zkusil být tebou může ti padnout do ruky víc než ten Epiphone nebo tě taky může dost zklamat.
No já, že jsem právě sesbíral poznatky, že ty levné LTD stojí za prd a že ten Epiphone je již rozumnej. Záleží taky samozřejmě kus od kusu. No nezbyde než ozkoušet, až tedy budou šušně. Problém je, že ty LTD na krámech moc nemají, Epiphony jsou přeci jenom vidět více, alespoň tedy v současné době.
Presne tak, tie lacné LTD su nanič ani to spracovanie nieje boh vie aké.
Carpe Diem
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“