Taky moc děkuju a máš pravdu, že tam trochu najíždím (ale nevnímám to, když zpívám), možná by to u jiný písničky nebylo, až zas někdy budu sama doma, zkusím ještě něco nahrátmartincihak píše:to Hitchhiker:
hezky nám to tady graduje =o)) opět se jedná o velice posluchatelný a vypadá to, že i o vyyzpívaný, hlas. Ale předpokládám, že víš o svém umu a nechceš slyšet jen samé chvály, ale i mírnou kritiku =o))
Pokud budu opravdu hnidopich, jako že já jsem =o)), tak ti řeknu můj subjektivní názor...myslím si, že by výsledek byl mnohem lepší, kdyby jsi trefovala správné tóny hned a nelajdala to postupným najížděním do správné tóniny. Sám tyto chyby dělám a zjistil jsem, že s hudbou to může znít i mírně falešně.
Jsi skvělá, ta kritika je opravdu jen takové hledání jehly v hromadě sena, ale jak jsem zmiňoval výše...myslím, že by už takhle výborný přednes byl ještě lepší...už teď se těším na další ukázku =o)
Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv
Pravidla fóra
-
Hitchhiker
Re: Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv
Ahoj, na kytaru hraji asi 2-3 měsíce. Nedávno mě napadlo že bych k tomu mohl zpívat.
Chtěl bych znát váš názor. Jestli to za něco stojí nebo je to úplně špatné a radši se mám držet "JEN" kytary
https://soundcloud.com/martinsynek/martin-synek-lov-ek
https://soundcloud.com/martinsynek/martin-synek-lov-ek
Cort Earth 70.
Squier Bullet Strat.
Squier Bullet Strat.
-
martincihak
Ahoj,
radši bych se držel jen té kytary...=o) ale na 2 měsíce hraní to není špatný...zpěv je trošičku horší
radši bych se držel jen té kytary...=o) ale na 2 měsíce hraní to není špatný...zpěv je trošičku horší
Minikombo - Roland Micro CUBE
Elektrická kytara - Ibanez Les Paul '76 (made in Japan)
Elektroakustická kytara - Walden O550CE
Mikrofon - Shure C606
Externí zvuková karta - M-Audio fast track MK II
Uzavřená sluchátka - SUPERLUX HD-660
Mikrofon - Shure C606
Ok, díky za upřímnost! Nějak jsem s tím počítalmartincihak píše:Ahoj,
Cort Earth 70.
Squier Bullet Strat.
Squier Bullet Strat.
-
Mr.Freeman
zdarec , potřeboval bych zkritizovat tenhle přezpívanej song
chtěl bych to dát své milované k svátku.. , tak ať je to co nejlepší .) = mnoho připomínek k písničce
http://leteckaposta.cz/411027742
chtěl bych to dát své milované k svátku.. , tak ať je to co nejlepší .) = mnoho připomínek k písničce
http://leteckaposta.cz/411027742
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
-
martincihak
Ahoj,
tak jsem se poprvé pokusil zazpívat něco dvojhlasně, tak to sem hodím a ptám se. Je to druhý nebo třetí hlas? Nebo je to nějaká vymyšlená kombinace? Je to falešný?? Mě se to zdá docela v pohodě, ale stejně, něco bych tam asi našel, hlavně v tom prvním hlasu a vyšší poloha. Díky za reakce
https://soundcloud.com/martincihak/ekni-kdo-v
tak jsem se poprvé pokusil zazpívat něco dvojhlasně, tak to sem hodím a ptám se. Je to druhý nebo třetí hlas? Nebo je to nějaká vymyšlená kombinace? Je to falešný?? Mě se to zdá docela v pohodě, ale stejně, něco bych tam asi našel, hlavně v tom prvním hlasu a vyšší poloha. Díky za reakce
https://soundcloud.com/martincihak/ekni-kdo-v
Mikrofon - Shure C606
Mikrofon - Shure C606
- FLAMING.RECORDS
to MR.Freeman: Proc tak prereverbovany refren? Proc si nevybrat jednodussi pisnicku, evidentne jsou za tim reverbem skryte ty intonacne chyby. Ale nevim no jak to zodnotit, nechtel bych tu nekomu kazit radost, me se to nelibi
to Martincihak:
Dobra harmonizace, libi se mi to, ma to stavu a je to chytlave
to Martincihak:
Dobra harmonizace, libi se mi to, ma to stavu a je to chytlave
-
Mr.Freeman
jo, echo jsem tam použil záměrně, zní mi to líp..
akorát je třeba možná chyba v tom, že já to mám do sluchátek, tzn. následně v mp3 přehrávači.. čili když jsem to zapojil do beden, tak to bylo přebasované a takové neupravané.. ,ale v mp3 to zní úplně jinak, tak nic no.)
akorát je třeba možná chyba v tom, že já to mám do sluchátek, tzn. následně v mp3 přehrávači.. čili když jsem to zapojil do beden, tak to bylo přebasované a takové neupravané.. ,ale v mp3 to zní úplně jinak, tak nic no.)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nemíchej na sluchátkách, ty přesně takhle lžou, všechno tam zní líp a nemáš vůbec páru o basech a reverbu. míchej na bednách. no a k písni, teda neznám nikoho v Čr kdo by ji zaspíval vyjma Střihavky. Špatný výběr na refrén absolutně nedosáhneš no. Ale v klidnějších polohách by to relativně šlo, natoč něco bez tuny reverbu a pěkně v poklidné rovině a poslechnemeMr.Freeman píše:jo, echo jsem tam použil záměrně, zní mi to líp..
Naposledy upravil(a) pupack dne 10.02.2013 21:59, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- FLAMING.RECORDS
A jeste mensi rada, cokoli nazpivas a slysis se ve sluchatkach, vyzni jinak i kdyz si to pustis na bednach. Cili, nazpivej si urcite pasaze a potom poslechni na bednach a nakonec usoudis sam, jestli nahravat znovu a znovu, dokud se ti vysledek nebude libit 
-
Mr.Freeman
Ok, určitě jsem se unáhlil... , bylo nesmysl to sem dávat, i když rád si to poslechnu ve sluchátkách
stím záměrem jsem to i dělal,)
takže jinak díky
takže jinak díky
-
martincihak
to Mr.Freeman:
Na tomto fóru (a v životě taky) si zakládám na tom, že říkám to, co si myslím. To jen tak na úvod.
Tato píseň se mi moc líbí a myslím si, že ji poměrně dobře znám, taky jsem ji zkoušel, ale přišel jsem na to, že to nemá smysl vůbec zkoušet. Jen pár lidí toto dokáže přednést takovým způsobem, že se to dá poslouchat. U tvého výkonu se snažím hledat hezké pasáže a nějak se mi to moc nedaří. Ale nejpovedenější se mi zdá ta 1. sloka, tam mi to přijde, že jsi si na ní dal ještě záležet. U ostatních slok jsi už falešný a to dost znatelně.
Jak psali kluci přede mnou, tak nahrávat na sluchadla je sice paráda, ale ve finále si to musíš pustit na bednách, tam přesně budeš slyšet, jaký to má výstup. Já zkoušel taky nahrávat na sluchadla a zdálo se mi to celkem v pohodě, ale pak jsem si to pustil na věži a žasl jsem, jak to vůbec ze mě mohlo vylézt.
Pokud se vrátím k té tvé nahrávce, tak se přiznám, že jsem se k ní vůbec nechtěl vyjadřovat. Vypadalo to tak, že jsi přesvědčený o tom, že se ti nahrávka vydařila. Musím říct, že jsem si to poslechl 3x a už se mi nechce. Ta první sloka je, jak jsem psal výše, v celku dobrá. Ale zbytek stojí za prd. Kašli na fci reverbu a nech to na tvém přirozeném hlasu, tím by to bylo hezčí než ten výtvor co jsi postnul.
To, že jsi nevyzpíval ten refrén bych i v klidu přežil, neboť Střihavka má rozsah něco okolo 3 oktáv, takže by bylo i docela divný, kdybys to dal =o)...ale co je opravdu u zpěváka neodpustitelné, je faleš v polohách jemu blízkých.
Ale abych jen nehanil, tak barva hlasu není vůbec špatná. Nižší poloha ti sedí. V tom hallu nic neslyším, takž tam nevím, ale sloky by docela šly. Jen vypilovat tu intonaci a bude to fajn.
Nechci tě odrazovat od zpěvu, ale tuto píseň už radši ne =o))
S úctou k tobě, Martin =o)
Na tomto fóru (a v životě taky) si zakládám na tom, že říkám to, co si myslím. To jen tak na úvod.
Tato píseň se mi moc líbí a myslím si, že ji poměrně dobře znám, taky jsem ji zkoušel, ale přišel jsem na to, že to nemá smysl vůbec zkoušet. Jen pár lidí toto dokáže přednést takovým způsobem, že se to dá poslouchat. U tvého výkonu se snažím hledat hezké pasáže a nějak se mi to moc nedaří. Ale nejpovedenější se mi zdá ta 1. sloka, tam mi to přijde, že jsi si na ní dal ještě záležet. U ostatních slok jsi už falešný a to dost znatelně.
Jak psali kluci přede mnou, tak nahrávat na sluchadla je sice paráda, ale ve finále si to musíš pustit na bednách, tam přesně budeš slyšet, jaký to má výstup. Já zkoušel taky nahrávat na sluchadla a zdálo se mi to celkem v pohodě, ale pak jsem si to pustil na věži a žasl jsem, jak to vůbec ze mě mohlo vylézt.
Pokud se vrátím k té tvé nahrávce, tak se přiznám, že jsem se k ní vůbec nechtěl vyjadřovat. Vypadalo to tak, že jsi přesvědčený o tom, že se ti nahrávka vydařila. Musím říct, že jsem si to poslechl 3x a už se mi nechce. Ta první sloka je, jak jsem psal výše, v celku dobrá. Ale zbytek stojí za prd. Kašli na fci reverbu a nech to na tvém přirozeném hlasu, tím by to bylo hezčí než ten výtvor co jsi postnul.
To, že jsi nevyzpíval ten refrén bych i v klidu přežil, neboť Střihavka má rozsah něco okolo 3 oktáv, takže by bylo i docela divný, kdybys to dal =o)...ale co je opravdu u zpěváka neodpustitelné, je faleš v polohách jemu blízkých.
Ale abych jen nehanil, tak barva hlasu není vůbec špatná. Nižší poloha ti sedí. V tom hallu nic neslyším, takž tam nevím, ale sloky by docela šly. Jen vypilovat tu intonaci a bude to fajn.
Nechci tě odrazovat od zpěvu, ale tuto píseň už radši ne =o))
S úctou k tobě, Martin =o)
Mikrofon - Shure C606
Mikrofon - Shure C606
-
Mr.Freeman
jo jasně beru to, tak jak to říkáš.. , díky tomuto pokusu jsem se hodně naučil - resp. poučil a chybama se člověk učí, takže jsem rád, že jsem to sem dal a zjistil tak pár novinek, tak to můžem považovat za uzavřené.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
super, proto tu ten thread je kvůli te zpětné vazběMr.Freeman píše:jo jasně beru to, tak jak to říkáš.. , díky tomuto pokusu jsem se hodně naučil - resp. poučil a chybama se člověk učí, takže jsem rád, že jsem to sem dal a zjistil tak pár novinek, tak to můžem považovat za uzavřené.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Cort Earth 70.
Squier Bullet Strat.
Squier Bullet Strat.
iMatzj píše:Ahoj, nedalo mi to a znovu jsem si něco nahrál.![]()
https://soundcloud.com/martinsynek
Co na to říkáte?
Dej do toho trochu života. Normálně si teď k večeru otevři okno a zařvi z plných plic ! Pokud nikdo nezareaguje, zakřič znovu. Opakuj to do té doby, než se někdo ozve. Pohádej se s ním a v půlce diskuze zavři okno. Následně uber hlasitost křiku na polovic a plný emocí sedni ke kytaře. Uvidíš, že to půjde líp
Acoustic, electro-acoustic and electric guitar. Piano, Zoom H4n & Zoom H1 V2, flute, harmonica and other musical instruments.
- FLAMING.RECORDS
tak sem prihazuji další link, tentokrát se rozhodl otec, že si chce nazpívat nějakou písničku a nakonec padlo na tohle http://snd.sc/YNqb9p Otec není žádný zpěvák, ale hodně se mi jeho výkon líbí, právě protože nikdy nezpíval, on je tdy bass, což jsem usoudil z jeho hlasu, snad se bude líbit 
- kelley
- Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
- Kontaktovat uživatele:
Flamingu, je to pěkný. Holt jste zřejmě v rodině samí přirození talenti 
Blog: http://milpal.cz, Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
- FLAMING.RECORDS
ooh dekujeme, ted nabylo na nasem egu
moc dik. Holt táta no