Bazarové tipy a komentáře

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Dobré kousky na bazaru

Příspěvek od Monikad »

necibici píše:Omlouvám se za neuvážené školení o prodeji,ale prostě jsem se chtěl vyjádřit obecně o dobrém obchodu.. :cry:
Přesto trvám na tom,že dávat sem odkazy na inzerci je nesmysl,protože dobrá nabídka je obvykle do týdne pryč.
Myslím si něco hodně podobného, navíc na opravdové nabídky je tu rubrika BAZAR, ale když už to tu bylo založeno a správcem ponecháno, tak bychom si měli (nejen rádci a moderátoři) především my sami mezi sebou hlídat nějakou jednotnou myšlenku toho kterého stromu příspěvků dle vodního tématu. Jinak by to tady byl docela maglajz bez hlavy a paty a nešlo by nikdy nic dohledat.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Toto vlákno bylo m.j. míněno tak, že se může případný kupující zeptat na názor ostatních, pokud ho zaujme nějaký inzerát, nebo nějaká sleva v obchodech.
Např. když uvidí zajímavý kousek za zajímavou cenu, můžeme mu napsat proč bychom do toho šli, nebo také nešli a co si o tom myslíme.
Nebo když někdo objeví zajímavý inzerát, akci, nabídku... prostě něco, co ho v daný čas zaujme a co si myslí, že by mohlo zajímat i ostatní.
To, že inzerát (nebo sleva) po čase zmizí, to je jaksi samozřejmost. :roll: Divím se, že se nad tím vůbec někdo pozastavuje...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Basspetr

Příspěvek od Basspetr »

Mně se toto vlákno docela líbí. Patřím mezi lidi, kteří se dobře neorientují v různých řadách jednotlivých značek a tak mám možnost si tady přečíst Vaše názory, tak nějak, jako na konkrétních případech.
Veškeré své úsilí vynakládám na to, aby nikdo nepoznal, že nic neumím.- Marně!
Diabollo

Příspěvek od Diabollo »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=

Tohle už vypadá docela lákavě... Nemám tedy přímo zkušenost s tímto modelem, mám jiný typ, ale tahle řada už prostě hraje :wink:
monty25

Nejhorší věci v bazaru

Příspěvek od monty25 »

Koukám na bazar každý den a vím že se tam ukazují zajímavé věci, kuriozity atd. Ale tohle jsem ještě neviděl!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Borec prodává STAGGy a píše že je to BASIX! Navíc za hrozný prachy!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
karku

Re: Nejhorší věci v bazaru

Příspěvek od karku »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =50&order=

mas na mysli toto?

no čo uz bud je sam hlupak a nevie aku cenu maju tieto bicie alebo skusa ci sa najde niekto dostatocne hlupy nato aby to kupil.

Ludia su chamtivci. :wink:
monty25

Příspěvek od monty25 »

Děkuji úplně jsem v tom :twisted: rozčílení :twisted: zapomněl na ten odkaz!!!!
Diabollo

Příspěvek od Diabollo »

netřeba se rozčilovat. Lidi jsou dneska blbý a na to všichni hrajou a spoléhaj. Takže se ani nedivim, že to někdo takhle zkusí.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

To je pravda!! :twisted:

Ale ono to funguje i opačně... před pár dny jsem narazila na bazaru na kohosi, kdo prodával dvojšlapes od AXIS! prý málo hraný, 100% stav, žádné vůle nebo tak něco a cenu měl 8500,- a že prý při rychlém jednání sleva! Okamžitě jsem psala že mám zájem. ... dodala jsem ale že bych si to ráda prohlédla osobně a vyzkoušela a pokud je tomu tak jak píše, beru jej z ručky do ručky hned!!

Borec už se neozval!!! zasvěcení vědí, že dvojpedál zmíněné firmy se prodává za nějakých min 22.000,-kč nový.... a boreček se bránil osobnímu setkání asi proto, že to nebylo tak jak říkal, nebo že možná nabízel nějaký zboží podivného původu......!!

takže bych docela varovalala všechny i k opačné obezřetnosti! ne jen neplatit přemrštěné ceny za sh*t, ale i si dát bacha na podezřele nízké ceny zjevně dražšího kousku!! :idea:

Kolega který v jiném tématu zde má možnost přez bazar koupit sadu PEARL EXPORT 2 v dobrém stavu za 3.000,- je přesně to kde bych měla zrovna hodně oči i uši dokořán a trvala na osobním osahání a taky na pokecu s prodejcem.....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

karku píše:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =50&order=

mas na mysli toto?

no čo uz bud je sam hlupak a nevie aku cenu maju tieto bicie alebo skusa ci sa najde niekto dostatocne hlupy nato aby to kupil.

Ludia su chamtivci. :wink:
Ten vykuk prodejce už se asi lekl a inzerát stáhnul:))
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Diabollo píše:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=

Tohle už vypadá docela lákavě... Nemám tedy přímo zkušenost s tímto modelem, mám jiný typ, ale tahle řada už prostě hraje :wink:
Týjo... jak nemusím moc tuhle značku, tak věřím že to bude parádní hra. jen bych se bála, že vzhledem k rozměrům kdyždohraješ a půjdeš na pivko, tak to pivo už bude vypité a činel ještě bude rezonovat:)))

Co je nad 20" je už spíš slunečník ke stolku pro víc lidí:)))

ne, humor, samozřejmě že to je nádherný kousek!!
Diabollo

Příspěvek od Diabollo »

už ten inzerát sleduju delší dobu, původně začínal na 6tis.Kdybych již neměl svůj Signature ride beruho hned. :wink:
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Diabollo píše:už ten inzerát sleduju delší dobu, původně začínal na 6tis.Kdybych již neměl svůj Signature ride beruho hned. :wink:
Dobrej ride je k nezaplacení:)) Já se taky našla (díky kamarádce a naší kolegyni kajdě) v Anatolian Signature Panzer modelu 20" :wink:
monty25

Příspěvek od monty25 »

Tak se slečnou jsem vedl konverzaci! Slečna neměla ponětí o tom co si koupila! Myslela si celou dobu že má bicí Basix! Asi byla hodně zklamaná když jsme si vyměnily fotky a zjistila že jde o Stagg v hodnotě 3000,- :(
Chudák holka!!! :cry:
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Tak tohle mi přijde naprosto přestřelený..Cenu tohodle post-Amatovskýho šrotu bych viděl tak max.do 2táců :roll: Ale kdo by to chtěl...
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =10&order=
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Tak tohle je dobrá nabídka,nejlepší z levných plecháčů.. 8)
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =10&order=
karku

Příspěvek od karku »

Ano slečna musela byť sklamaná,ale nievzdy musia byt nízke ceny na bazari podfuk,napriklad moj brat si kupil z bazaru Marshall JCM 2000 + repro kustom + footswitch,celková hodnota okolo 1300e a on to kúpil za 400 ;)
Ale samozrejme ze si to bol skontrolovat
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Teď po vánocích by měla být nejvýhodnější doba na koupi,protože jsme všichni bez peněz,ale kdo ví,jestli to neni nějaká čórka.. :?
karku

Příspěvek od karku »

Tak,ja osobne by som si nejake činely Magic nekúpil,prvy krat pocujem o takejto znacke
Ale mozno niesu zle,mozno :D
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Magic byla poslední obchodní značka činelů z Denaku (Amati) Kraslice,něco jako Paiste 201,ale šit... :cry:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“