Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
switchfoot
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od switchfoot »

Ne, máš částečně pravdu - od toho tebou zmíněného videa jsem se donutil používat jako druhý audio výstup i můj kytarový snímač, takže to samozřejmě mělo za výsledek slušné zlepšení celkového zvuku. Moc mě potěšilo, že si toho takhle někdo všimnul, to je super! :) Taky sem se naučil již ten zvuk trochu víc upravovat a tak, ze začátku to v tomto směru bylo trochu ubohý, teď to sice není dokonalý, ale posun tam taky rozhodně cítím :) Jinak ten zoom je stereo.
http://www.youtube.com/user/SFmajkl - trocha mojí originální hudby :)
marw

Příspěvek od marw »

switchfoot píše:Kdyby měl někdo náladu na jeden šílenější cover... :)
Rock on.
HEH EH...KURV....SVĚTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo

...ty voe kachon, dva týpci a tuna koksu na stole...........jo přesně takhle to vzniklo, jiné vysvětlení není :D Překvapils slušňáku :wink:
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
switchfoot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switchfoot »

^ Tyjo, tímdle si mě totálně rozsekal :D To bylo fakt tak snadný nás prokouknout? No, zkusím rychle objednat další dávku, abychom zas mohli něco natočit :) Dík za čupr koment.
http://www.youtube.com/user/SFmajkl - trocha mojí originální hudby :)
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

joo díky maaarve , switchfootová chvála je tak obrovská , že se vylilo i na mý brambory z jeho omáčky :lol:
forum pro komplexní hráče
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

EDGE : tak sem si to stáhnul a ted dúkladne jdu analyzovat zamyslet se a nejakou tu odpověd snad ze sebe dostanu .. brzy :?

tak .. já sem s tím tady.. nechápu to ,že se mi povedlo přesne to co mne napadlo udelat .Seš asi výměčnej člověk EDGE , že si mne dokázal svým videem takhle vyprovokovat. Máš to ode mne k valentínovi.. 8) ....z lásky
Udelejte mi sochu , otisknete mý ruce na hollywood boulvard , ja nevěřím sám sobě , že se tohle opravdu stalo :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=YfzE7pCgydU

normálne moc nechlastám , jen když se blížej svátky , nebo zahánim kocovinu s predešlýho dne :roll:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U improvizace bych doporučoval alespoň trochu poslouchat podkladovou skladbu, aby to dávalo nějaký smysl. Tohle zní jen jako opilé brnkání ignorující cokoli, co se kolem hudebně děje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
marw

Příspěvek od marw »

Nero píše:U improvizace bych doporučoval alespoň trochu poslouchat podkladovou skladbu, aby to dávalo nějaký smysl. Tohle zní jen jako opilé brnkání ignorující cokoli, co se kolem hudebně děje.
..........což se mu snažím marně vysvětlit :wink:
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Proč to vysvětlovat člověku, který vyznává "12 tonovu stupnicu"? Je progresivní, dotáhne to dál než my, obyčejní smrtelníci s osmi tóny.
Libí se mi výrok Tosina Abasiho z Music Store. "I když hrajete na osmistrunnou kytaru, stupnice mají stále jen sedm tónů."
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

to je umnění hoši . né sterilní harmonie z laboratoře .. neříkám že na tom nejak zbohatnu .. ale to i spoustu umělcú věčšího kalibru.
Nemá smysl se zamýšlet nad těmi , kterí umění nerozumí ale je zajíma natolik aby se ním zaoberali . Pro ne , pro stupidanty jsou zde pravidla ..pravidla harmonie , pravidla výberu kytar , a pravidlá jiných filosofú , který maj mozek na to aby je delali pro druhí.
držte se :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

jazzym píše:to je umnění hoši
Umnění to možná je, to nedokážu posoudit, protože to slovo neznám. Ale jinak to spíš působí dojmem totální absence sebekritiky, umnělče.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jastud

Příspěvek od jastud »

No jazzyme. Umnění to možná je, ale umění určitě ne. Hraješ zhruba stejně blbě jako já, ale sebevědomí máš jak Hendrixův brácha.

..EDGE..: člověče lepšíš se. Občas je v tom slyšet trochu křeč, ale jinak podle mě postupuješ správným směrem.

EDIT: nero byl rychlejší.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

jastude .. to vážne ? já si to cením , že seš rovnako mizernej ... :D to sem si vydech .. já že bych mnel držet klapku když chci nekoho kritizovat a neumim to líp ... proto taky to sebevědomí .. to abych mnel navýš pri kritizování... co týka EDGE mám pocit že ten chlapec to už dřív dokázal zahrát lépe (aspon nejake to blues som počul ) ... toto night train .. je akoby začiatočníkové prekladanie prstov (nebo opitého) . a dost vypadáva z rytmu ..hoc i já v tom hendrixovi ., to když sme hráli na jamech v Garážích se to povedlo udržet 8)

joo abych nezapomnel .. jaá chci slyšet tady hrát Nera ! , Nero , nero , nero , hod mi svúj podklad a já si udelám víc času a skusím do toho neco hezkýho zahrát , třeba nech se to podobá i na "etno fusion" ala dead can dance :D
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Narcis bez schopnosti sebereflexe, ať si sem píše klidně, ale neztrácel bych nervy s jeho názory na "Umnění" :wink: .
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Tak jsem si ze zajímavosti zobrazil jazzymovy příspěvky (které mám od jisté doby blokované) a poslechl jeho nahrávku. Příště radši zkrotím svou zvědavost.
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

jazzym píše:to je umnění hoši . né sterilní harmonie z laboratoře .. neříkám že na tom nejak zbohatnu .. ale to i spoustu umělcú věčšího kalibru.
Nemá smysl se zamýšlet nad těmi , kterí umění nerozumí ale je zajíma natolik aby se ním zaoberali . Pro ne , pro stupidanty jsou zde pravidla ..pravidla harmonie , pravidla výberu kytar , a pravidlá jiných filosofú , který maj mozek na to aby je delali pro druhí.
držte se :wink:
Viděl jsem vystoupení člověka, který na podiu prděl a kálel do mísy. Dle tvých teorií bych to mohl nazvat umněním.
Je dobře, že jsi vyjimečný umnělec.
Jsi tak velký párek, že si nezapamatuješ sedm tónů, a proto to střílíš od prdele.
Z laboratoře pravděpodobně pocházíš ty, ne harmonie.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Trey píše:Narcis bez schopnosti sebereflexe, ať si sem píše klidně, ale neztrácel bych nervy s jeho názory na "Umnění" :wink: .
Tos myslel jako Nera ? .. téda , ten ti ale dá :cry:
Amorph

Příspěvek od Amorph »

btw. Old Smuggler je jedna z nejhorsich whiskey, co se da u nas koupit;)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Amorph píše:btw. Old Smuggler je jedna z nejhorsich whiskey, co se da u nas koupit;)
Je to pití pro dekadentní umnělce.
Amorph

Příspěvek od Amorph »

jazzym:
ok, tady je jeden tematickej klip moji kapely;)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“