Cort VX2V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
ownkiller

Cort VX2V

Příspěvek od ownkiller »

Zdravím,
vlastní někdo tuto krásku velice mně zaujala.Ale na internetu o ní moc není kdyby mohl někdo přidat nějaké svoje recenze nebo dokonce videa byl bych moc vďečný.Moc dík.Zatim
Cort X-6>>>Crate FW120

www.bluefire.cz
Flajtr

Re: Cort VX2V

Příspěvek od Flajtr »

Taky by mě zajímaly nějaký ohlasy. Snad to není blbý vytahovat takhle starý články, ale už mě ta má Ibanezka docela štve a po týhle jsem taky koukal. Kdyžtak to zamkněte a vymažte :oops:

Dík
Flajtr

Re: Cort VX2V

Příspěvek od Flajtr »

Nikdo neviděl, neslyšel ?
Insurrectioner

Cort VX-2V

Příspěvek od Insurrectioner »

Zdravím všechny kytaraky a kytaračky, chtěl bych se poptat na tuhle pro mě lákavou kytaru, jestli nepadá na krk, pohldně se drží, na dobré i špatné zkušenosti s ní, atd... A zde je:
http://kytary.cz/cort-vx-2v-bk/HN103279 ... 3godehsAzQ
Děkuji za všechny odpovědi :)
Demilich

Re: Cort VX-2V

Příspěvek od Demilich »

Hlavni je, ze se normalne tato kytara jiz nevyrabi. Neni v normalnich aktualnich nabidkach shopu, takze neni k sehnani. Odkad ji tedy chces koupit? Pokud z bazaru, tak sezenes urcite lepsi, s lepsima snimacema za tu cenu (mam kristalovou kouli, tak vim) :D
Btw, neprodava tady nekdo dobre potunenou tuhle kytarku v trzisti s aktivnimi EMG? Check it out :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Protože jsi nováček tak jsem ti ji našel.
trziste/p-cort-vx-v2-t35266.html
Prodává ji tady místní člen, ale má ji i na bazaru, tak možná myslíš tu samou :D.
Pokud jsi si jistý, že chceš 100% Véčko tak je to celkem slušná koupě, vyzkoušel bych si jí a nebál se do ní jít, jdyž bude v pořádku.
Insurrectioner

Příspěvek od Insurrectioner »

Viděl jsem ji v eshopu Muzikeru. O bazaru jsem zatím moc nepřemýšlel, protože nejsou peníze a jen bych slintal nad těmi skvělými nabídkami. Já už plánuji koupi kytary dopředu, až budou peníze :)
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Stříbrnou má Muzikant -http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -35757.php
Černá je v Hudebním domě - http://hudebni-dum.cz/good.php?goodId:5 ... t-VX-2V-BK

Jinak si opět neodpustím poznámku: další duplicitní téma :cry: - elektricke-kytary/cort-vx2v-t9971.html
Demilich

Příspěvek od Demilich »

V pripade ze ty kousky jeste fakt jsou v hudebninach, tak to budou teda pekne lezaky :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Kdyžtak ta kytara na tržišti je moje takže kdyžtak pokud jsou k ní dotazy tak neni problem mi poslat SZ
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“