Co je Tuner Out?LIne6 POD 300 de propojit s Marshall Mode4 ?
Pravidla fóra
-
marenka151
Co je Tuner Out?LIne6 POD 300 de propojit s Marshall Mode4 ?
Prosim vas muzu se zeptat na co je na Marshallu Mode four tady tohle?..... Tuner Out , FX Returna FX send a co to vubec je , co je Emulated Line ?a jeste kam se zapojuje efekt ? mam Line6 POD 300.....poradte mi prosim vas s temato mejma nedostatkama , protože Angličtina je pro me španělská vesnice..... chci tenhle apec poradne vyuzivat na plno a nejak se v tom tápu..:/ dekuji Petra Skácelová
Re: Co je Tuner Out?LIne6 POD 300 de propojit s Marshall Mod
Tuner Out je výstup na ladičku, Emulated Out je výstup s emulací reproboxu pro zapojení do PA, FX return/send je vstup/výstup efektové smyčky.
POD HD je podle mě nevhodný pro lidi s nedostatečnou angličtinou. Nemá efektovou efektovou smyčku, a proto se musíte rozhodnout, zda ho zapojit mezi kytaru a zesilovač, nebo do efektové smyčky zesilovače.
POD HD je podle mě nevhodný pro lidi s nedostatečnou angličtinou. Nemá efektovou efektovou smyčku, a proto se musíte rozhodnout, zda ho zapojit mezi kytaru a zesilovač, nebo do efektové smyčky zesilovače.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
- jestli kreslíš tím PODem, tak to zapoj normálně kytara -> pod hd z L/mono -> vstup Marshalla
- jestli chceš kreslit Marshallem, a pod hd používat jen na modulace (chorus, delay, reverb atd) asi by bylo lepší zapojit POD hd do efektové smyčky Marshalla
- jestli chceš kreslit Marshallem, a pod hd používat jen na modulace (chorus, delay, reverb atd) asi by bylo lepší zapojit POD hd do efektové smyčky Marshalla
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
marenka151
Dobra tedy skusim zapojit jak rikate do ef. smycky.. diky moc napisu jak se mi to bude libit..
diky.