Stavba boxu 1x12
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stavba boxu 1x12
A to jako proč? Já s tím neměl problém. Skoro po dvou letech to porád drží vyšponované. Výhoda je, že z vnitřní strany je ta přišitá látka sevřená mezi čelní deskou a tou vnitřní konstrukcí.
Já spíš jako kravinu udělal, že jsem předtím zapomněl začernit hlavy šroubů repra. Dodělal jsem to, pak jsem si to prohlídl a viděl jsem, že ty hlavy šroubů na čelní desce mezi všudypřítomnou černou září jak inženýři z Černobylu. Takže padlo několik ku*ev a znova.
Já spíš jako kravinu udělal, že jsem předtím zapomněl začernit hlavy šroubů repra. Dodělal jsem to, pak jsem si to prohlídl a viděl jsem, že ty hlavy šroubů na čelní desce mezi všudypřítomnou černou září jak inženýři z Černobylu. Takže padlo několik ku*ev a znova.
jako copa voto mě to taky drží vyšponovaný ale já to myslel spíš tak že já tu desku mam natvrdo přilepenou takže když by sem nedejbože tu látku propích tak sem vhajzlu pač tu desku nevyndam . tak to mam jen doma a nikam to moc nechci tahat .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Aha. Tak to já mám čelní desku na osmi šroubech.
Tak jo, tak ja tam dam desku s reprem a pred to nejakou dalsi s latkou. Mam udelat jenom po obvodu takovej ram, nebo desku s dirou pro repro?
Jinak porad nechapu ten pojem "rychlejší box".
Jinak díky moc za rady
Jinak porad nechapu ten pojem "rychlejší box".
Jinak díky moc za rady
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Rychlejší box má prostě kratší odezvu, menší "zpoždění" zvuku...
Jasný, chápu.Rocky_MK píše:Rychlejší box má prostě kratší odezvu, menší "zpoždění" zvuku...
jinak tu desku s látkou tam dam asi na suchace jak to ma tady Orange: http://youtu.be/wNUjLXnEpTU?t=1m15s. To se mi libi jako reseni.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrý nápad. Tak to bych ten rámeček na látku klidně udělal z nějakých smrkových nosníků (pořídíš v modelářské prodejně za pár korun).
ten sucháč je dobrej nápad ale nevím kde seženeš nějakej pevnej...
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Buď v galanterii, kde jsou k dostání pruhy různých rozměrů a barev. Nebo opět v modelářské prodejně. Pevné je to dost, používá se to na upevnění i poměrně těžkých Li-pol baterek v rc modelech letadel.
modelářská prodejna by mě fakt nenapadla 
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
No spíš na to narazí v té galanterii. Sucháč v modelářské prodejně jsem potkal jenom párkrát.
hlavně v galanterce bude mnohem přijatelnější cena
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
A můžeš mi říct, proč by měla? 
Sucháč mam ještě z dob kdy sem chtěl přidělat pedály k pedalboardu. 
no některé spíše většina věcí v modelářském obchodě jsou dost drahé třeba ty malilinkaté plechovčičky s barvou na modely - je tam toho plívková lžíce a stojí to přes stovkuRocky_MK píše:A můžeš mi říct, proč by měla?
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsme OT, ale mně jakožto zakladateli threadu to nevadí
Nevím, kterou konkrétně barvu máš na mysli, ale pro některé barvy je to úplně normální cena...
A taky nemůžeš házet všechny modelářské obchody do jednoho pytle, v dnešní době je jich většina typu hračkářství...a už dost OT...
A taky nemůžeš házet všechny modelářské obchody do jednoho pytle, v dnešní době je jich většina typu hračkářství...a už dost OT...
http://marshall1.rajce.idnes.cz/REPROBO ... ON_G12T-75
Takhle jsem vyřešil reprobox já, samotná bedna mě vyšla celkem levně a stavba byla velmi jednoduchá a hraje dobře
Takhle jsem vyřešil reprobox já, samotná bedna mě vyšla celkem levně a stavba byla velmi jednoduchá a hraje dobře
- Dan Rohanský
Fůj koberec
Jak máš chycenou přední desko na bokách?
Jak máš chycenou přední desko na bokách?
no náhodou ten koberec je praktickej narozdíl od koženky, neodře se není třeba rohů a jěště byl samolepící takže čalounění byla hračka a drží jak bejk
přední deska je opravdu nafest narvaná a přitažená šrouby k latím které jsou za ní dole a nahoře
ta lepící páska kterou je přidělaná ta látka je trochu divná ale jakje to tam narvaný tak to dží i bez ní ale když jsem to tam dával, musel jsem to něčím přidělat a neměl jsem sponkovačku
přední deska je opravdu nafest narvaná a přitažená šrouby k latím které jsou za ní dole a nahoře
ta lepící páska kterou je přidělaná ta látka je trochu divná ale jakje to tam narvaný tak to dží i bez ní ale když jsem to tam dával, musel jsem to něčím přidělat a neměl jsem sponkovačku
tyjo celou dobu si to chtěl mít jako origo marshall . Na tu hlavu sis udělal relativně slušnou bednu a takle to zabiješ hnusným kobercem .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso