Odporucenie USB zvukovky s pribalenym CUBASE
Pravidla fóra
Re: Odporucenie USB zvukovky s pribalenym CUBASE
Ja odporučím Presonus Studio One, najlepší DAW aký som kedy mal. (predtým som skúšal Cubase, Reaper, Mixcraft, Audition..)
Už vyzerám ako reklamný predajca Presonusu ;D
Už vyzerám ako reklamný predajca Presonusu ;D
no rozmyslal som este aj nad Presonus Audio Box, tam je myslim Presonus Studio One pribaleny. ale klavesak pouziva Cubase a chceli by sme trochu uz aj nahravat, tak nech sme kompatibilny... preto Cubase. Ale ten Presonus zatial nevylucujem
Ono ku zvukovke určite nedostaneš Pro verziu, čiže budú sa dať použiť len integrované pluginy čo sú v Presonus Studiu. A s tými Cubasmi je to obdobne čo sa balia k zvukovkám, tam si myslím obmedzený aj na stopáž a podobní prkotiny.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jako fakt? Tak to je na tom Cubase LE líp, tam je možné používat i cizí VST.majso píše:...čiže budú sa dať použiť len integrované pluginy čo sú v Presonus Studiu.
"Studio One Artist is intended for musicians who need basic recording features and is currently included with all PreSonus hardware products. It does not support most 3rd party plugin effects or instruments."To jako fakt?...
Ináč tá Steinberg UR22 sa mi páči a má aj MIDI, ale je to nový produkt ktovie ako na tom budú ovládače a pod. Ale hlavne, že už budú odlaďované na nové OS. Pozerám, že na Thomanne budú až v marci.
to iste ako Pro Tools Essential k M-audio Fast Track II, ale nejak som aj tak nemal potrebu vyuzivat externe VST... myslim, ze si vystacim s tym, co bude k dispozicii. ta UR22 bude s tou cenou bezkonkurencna, ale ako hovori majso - nie je este overena uzivatelmi, takze je to viac menej macka vo vrecimajso píše:It does not support most 3rd party plugin effects or instruments."
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Při nákupu přes eshop je 30 dní na vrácení bez udání důvodu. V nejhoršim bys zaplatil poštovné nazpět. Můžeš býti průkopníkem UR22 tady na fóru a podat pak report. Já taky hledám náhradu za Alphu, a ta UR22 mě teď dost zajímá, jelikož splňuje mé požadavky (2 kanály, phantom, midi + jako bonus Cubase AI6)
.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jen poupravím, že je to 14 dní ta lhůta na vrácení zboží při nákupu přes internet
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mhm - myslím, že jsem viděl ten i ten údaj; zjevně to bude na nastavení toho kterého e-shopu
čili bych z toho nedělal dogma a každý si to před případnou koupí zcela jistě prostuduje 
P.
P.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
podle zákona (občanský zákoník) je to 14 dní (dříve to bylo 30) ale když si šop dobrovolně přidá další dny v rámci nějaké akce (koukám thomman to má) proč ne.
Jen upozorňuju na tu změnu zákona který platí obecně pro všechny eshopy, aby se pak případně někdo nedivil
(ostatně stejně jsem se divil já, proto na to upozorňuju protože jsem těch 30 dní měl také zažito a narazil jsem)
takže bacha na to 
Jen upozorňuju na tu změnu zákona který platí obecně pro všechny eshopy, aby se pak případně někdo nedivil
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jj, teď jsem nakupoval v Muzikeru a tam je 30. Tak se omlouvám za neúmyslnou nepřesnost.
Tak ci onak, dakujem Hendrek za tip, UR22 zatial favorit c.1, na staru zvukovku mam uz kupca, tak vyzera to tak, uz neni cesty spat a budem musiet novu kupit... 
A když už jsme (byli) u toho nastavování: Do sluchátkovýho výstupu jde stejný signál jako do monitorů, oboje má svůj ovladač hlasitosti - potud jasné. A to, že je u zvukovky napsáno 2-out znamená, že to nejde routovat jinak (například do sluchátek s klikem, ven bez kliku) ?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.
P.
P.
Steinberg UR22
Veď som ti hore aj písal, že na thomanne bude až v marci cca 
majso, ok, ale neviem ako to suvisi s faktom, ze u nas sa uz vo februari predava(la)...majso píše:Veď som ti hore aj písal, že na thomanne bude až v marci cca
este ma napadlo par otazok ohladom tych "bundle" verzii Cubase (LE, AI). Nikde sa neviem dopatrat nejakeho zoznamu efektov a inych VST, ktore by som mohol v tych verziach najst. Ako alternativa ma celkom laka uz spominany NI Komplete 6 Audio, tam je okrem Cubase LE 5 aj Guitar Rig 5 a nejake dalsie veci (bicie, syntetizatory, slacikove nastroje...), mozno by sa to za tu cenu 60eur navyse oplatilo viac... v Cubase LE alebo AI su napr. ake simulacie aparatov? Slakove nastroje tam asi nenajdem... A bicie? Na take "one man band + home studio" sa mi ten Komplete 6 zda vhodnjesi... Mate nejake "za" a "proti"?