Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od jazzym »

Amorph : 8) a ty seš ten skoro plešatej alkoholik nebo ten vlasatý kytarista ? tipnul bych že ten první co vyzíra flašky po baru, že se mu moc hrát nechce a radši by od baru neodcházel :D , ja mam radeji dobrý vínko , než whiskey co stoji tolik co dobrý stojan na činel :roll:
ale jinak svižný hezký video aj sem si podupkával nohou :wink:
forum pro komplexní hráče
Amorph

Příspěvek od Amorph »

jazzym: ja jsem ten kudrnatej kytarista-zpevak. Plesatej snad jeste ne, ale jinak si tipuj jak je libo;)
metal-em
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od metal-em »

Zakk Wylde- Farewell Ballad
..není to přesně,ale o to snad ani nejde..:)
farewell ballad cover.mp3
(1.29 MiB) Staženo 199 x
Naposledy upravil(a) metal-em dne 15.02.2013 19:50, celkem upraveno 1 x.
Mejla

Příspěvek od Mejla »

metal-em píše:Zakk Wylde- Farewell Ballad
pěkně zahraný :) tuhle skladbu mám rád
anmelden

Příspěvek od anmelden »

pěkný :) ten zvuk taky hodně dobrý...přes co hraješ?
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
marw

Příspěvek od marw »

Parádní, čisté 8)
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

https://soundcloud.com/bazdesh/m32-2

Kvalita teda ve výsledku nic moc, hlavně na činelech je to slyšet..
(možná večer tam nahraju .wav, ale teď by mě doma zabili :D)
A samozřejmě, není to bez chyb, ale už jsem to po těch desítkách pokusů vzdal :D
(+ bicí jsou jen tak "orientační")

Dík za názory..
metal-em
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od metal-em »

anmelden píše:pěkný :) ten zvuk taky hodně dobrý...přes co hraješ?
..díky..je to přes Guitar Rig 4 mírně poupravený původní nastavení..Možností zvuků v tom jsou nekonečný,už se v tom radši moc nevrtám,zbláznil bych se z toho:)
jazzym píše:
Takové sterilní bez duše , jako když se to naučí šikovná opice ... bravo , šimpanzi :?
Momentálně to zahraju takhle...taky to není úplně podle mých představ,ale taková věc,se musí vrejt pod kůži..tyhle citovky chtěj svůj čas..aspoň já to tak mám.A musím říct že mi dost pomáhá se nahrávat,protože se slyším o dost jinak než když to hraju...je to dobrá zpětná vazba.
Jinak k formě tvýho názoru se ani vyjadřovat nebudu..názor jako takovej beru.
Naposledy upravil(a) MilanT dne 24.02.2013 9:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

metal-em:
bol som na niečo nasrany trochu.. sorry
zdalo sa mi to akoby si sa prednedavnom tu skladbu naučil a ponahlal sa ju nahrať a prezentovať , a nejak tam ušla nálada tomu .. ja "samba pa ti" od Santanu hram už asi rok rozne a stale to nekde "skřípe"
metal-em
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od metal-em »

jazzym píše:metal-em:
bol som na niečo nasrany trochu.. sorry
zdalo sa mi to akoby si sa prednedavnom tu skladbu naučil a ponahlal sa ju nahrať a prezentovať , a nejak tam ušla nálada tomu .. ja "samba pa ti" od Santanu hram už asi rok rozne a stale to nekde "skřípe"
..v pohodě :)
Dlouho jsem to nehrál a včera jsem na to dostal chuť,tak jsem to sem hodil:)..jinak třeba The Loner od
Moora hraju taky už snad rok,taky různě a taky to pořád není ono..zkrátka jsme lidi a ne stroje,nebo profíci co mají času na hraní tolik co my tvrdnem v práci:)..nemluvě o talentech co mají dáno shůry.
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Mě to teda sterilní vůbec nepřipadá, ale tak je to asi věc názoru no, hodně dobrej zvuk kytary.. za mě teda palec nahoru
daimondia

Příspěvek od daimondia »

Vhazuju sem do kritiky část mí tvorby z většiny spíš náměty než hotový věci. Upozorňuju nejsem žádnej virtuóz. Nešetřte mě jakoukoli kritikou díky. :?
http://bandzone.cz/daimondia
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

daimondia píše:Vhazuju sem do kritiky část mí tvorby z většiny spíš náměty než hotový věci. Upozorňuju nejsem žádnej virtuóz. Nešetřte mě jakoukoli kritikou díky. :?
dik za relaxačnu pulhoďku , bomba ! paráda ! to CD by som chcel mať doma ponukam 6 eur +poštovné :lol: ( som na tom teraz biedne)
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

http://bandzone.cz/track/download/54449 ... 336c6bca95
Je to teda takovej pokus, asi tak za 30min, nijak nepřipravený, prostě jsem byl doma sám a nudil se, blbnul s delayem a trochu s čistym zvukem P-90ky
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Skipper , rad bych si to kliknul a pustil ne se prihlasoval promin to tvoje delayovani som nepustil
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

jazzym píše:Skipper , rad bych si to kliknul a pustil ne se prihlasoval promin to tvoje delayovani som nepustil
Tak tedy první tady: http://bandzone.cz/obs
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
marw

Příspěvek od marw »

daimondia píše:Vhazuju sem do kritiky část mí tvorby z většiny spíš náměty než hotový věci. Upozorňuju nejsem žádnej virtuóz. Nešetřte mě jakoukoli kritikou díky. :?
čéče mě to připomnělo starou dobu ....džísky, root na nášivkách, máničky, cvočky z autobusových sedaček....super nostalgie. Nemám tuhle scénu tak naposlouchanou, ale často se tenhle styl už nevídá, za mě palec nahoru 8)
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

no tak ok , skippre
ten delay na začatku slabý ale pak sem si uvedomil že to má celkem přirození uši .. jestli mi rozumite.
ostatni sem vypnul když to začalo delat nejaky ty skinheadsky rytmy co ja moc nemusim , ale šlapalo to celkem
daimondia

Příspěvek od daimondia »

jazzym píše:
dik za relaxačnu pulhoďku , bomba ! paráda ! to CD by som chcel mať doma ponukam 6 eur +poštovné :lol: ( som na tom teraz biedne)
Relaxačka snad díky u těch posledních věcí jsem hodně poslouchal Tiamat Wildhoney nebo My dying bride nešlo my nějak o to se předvádět, ale o kompaktnost a harmonii takže žádný složitý rytmy ani rychlí běhy na který asi fakt nemám. Jinak stáhnout si to můžeš už zadarmo a to není ironie. 8)
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

daimondia píše: .... jsem hodně poslouchal Tiamat Wildhoney nebo My dying bride nešlo my nějak o to se předvádět, ale o kompaktnost a harmonii takže žádný složitý rytmy ani rychlí běhy na který asi fakt nemám. Jinak stáhnout si to můžeš už zadarmo a to není ironie. 8)
Tiamat ! to je jmeno kapely na kterou sem myslel celou dobu , ale už sem zapomnel jak se jmenuje .. blahopreji , prave kuli tomu , ze sem kdysi poslouchal nejaký album te kapely se mi to libilo ,.. hodne kvalitni práce blahopreji ..libi se mi i obal , tedy ty grafiky co sem tam videl , mam rad když si mužu otevrít obal vybrat CD a tiše bez PC vložit do playera .. ale stáhnu si neco určite (pokoukam se tam)

edit . ty vol.. presne wildhoney sem poslouchal :shock: koukam diskografii , ja sem se za vejšky chodil vyhulovat na intrák kde tohle poslouchali :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“