Orange vs krueger
Pravidla fóra
Re: Orange vs krueger
prd nemastný neslaný atd..........každej má ňákej vkus.záleží na base na strunách a hlavně na rukách pak ti bude zpívat jak Pavaroti.Profeta jsem měl a nemůžu na něj říct že by to nehrálo.Na můj vkus je třeba zas ten Laney Richter bass nic moc.Jestli máš někoho kdo ten zes má vyzkoušej poslechni a rozhodni se.To by byla asi nejlepší rada 
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Kdyz ma kazdy nejaky vkus, tak proc na ten muj rikas "prd nemastný neslaný"? Napsal jsem "za me", tj. ze je to muj nazor.permooon píše:prd nemastný neslaný atd..........každej má ňákej vkus.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
To bude asi lepší si to vyzkoušet na "vlastní sluch a prsty "permooon píše:prd nemastný neslaný atd..........každej má ňákej vkus.záleží na base na strunách a hlavně na rukách pak ti bude zpívat jak Pavaroti.Profeta jsem měl a nemůžu na něj říct že by to nehrálo.Na můj vkus je třeba zas ten Laney Richter bass nic moc.Jestli máš někoho kdo ten zes má vyzkoušej poslechni a rozhodni se.To by byla asi nejlepší rada
Bass: Stagg BC300
Handmade hlava a box
Handmade hlava a box